Brawo Pis nareszcie porządna władza dostaje 13 tkę moje wnuki mają po 500zł ,a to że kradną to nic nowego tamci też kradli i następni też będą kradli.Z tym ,że ci się trochę dzielą ,a co będzie za 10-15 lat to gów.o mnie to interesuję ja teraz żyje i teraz dostaję.A 10 lat niech się martwią inni.
Uczciwie byłoby, zamiast trzynastek i czternastek, podnieść najniższe głodowe emerytury. Obecnie najniższa emerytura brutto wynosi około 1200 zł., co daje netto niecałe 1100 zł. Doprowadzenie do takiej nędzy emerytów to rzecz karygodna, która w naszym niby cywilizowanym kraju uchodzi płazem.
W latach 90-tych 1000 zł emerytury i paliwo po 2,5 zł. Rok 2021 2000 zł emerytury i paliwo po 5 zł. To kiedy ta emerytura była więcej warta ?
Do wszystkich Stefanów, Olków, mieszkańców Targowej i innych Kozich Wólek ja płaciłem za komunę to za mnie też niech płacą i tyle w temacie.Jak ci nie pasuję to zagranicę sobie jedż.Na szczęście emerytów coraz więcej i następne wybory też wygra Pis.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!