I bardzo dobrze, gonić dziadostwo. I dlatego jestem za ogólnym dostępem do broni palnej. Dostałby jeden kuleczkę to reszta by uciekła szybciej niż mogła.
Czemu nie widać zdjęcia w większym formacie :)?
Swoją drogą to powinni podawać ich nazwiska i imiona dla przykładu, żeby narobić im wstydu !
Policja powinna na starowce miec patrole cidzidnnie po zmroku a nie oni bujają sie po ulucach gdzie nic sie nie dzieje i tak samo straz miejska .a dlaczego bo sie boją na starowce!!!
Takich bohaterów to zamiast zamykac w wiezieniu to do ciezkiej pracy zagonic.niech ludzie by zobaczyli jak cwaniak mieknie po 12 godzinach przy łopacie. a taki frajer nauczył by sie pokory i tego ze ludzie chca normalnie chodzic ulicami. ciekaw jestem jak by takim z marginesu spuscił łomot, jak by sie poczuli. a jezeli ich zamkna to codzien rano powini zbierac łomot zeby sie czegos tepaki nauczyli
Najgorsza dzielnica Piotrkowa....cale osiedle wyzwolenia i starowka
Przykro ale niestety w jakiś sposób jest to wina rodziców że mają dzieci nie nauczone szacunku i tego że na coś trzeba ciężko zapracować. Zamiast wpajać jakieś wartości to odwrotnie. Pozwalają na szlajanie się ze starsza patologia, posrańcy biją się o kluby a pojęcia o piłce nożnej nie mają 😂 wola napaść na człowieka albo zaczepiac na ulicy i ukraść coś a nie iść zarobić i kupić sobie. Niestety patologia jest była i będzie oczywiście nie wszyscy bo są i normalni ludzie ale gowniarstwo powinno wpierd.... Na tej komendzie dostać a potem na ulicę pracować za darmo 😊😊.
Znaczy się jak Kaczyńskie przejął stery władzy w Polsce na piotrkowskiej Starówce i nie tylko wszystko wraca do normy. Znaczy się za mojej młodości to była normalna rzecz. A teraz są monitoringi, wzmożone patrole etc a pomimo to do mordobić dochodzi. Dlaczego? No bo KOMENDANT GŁÓWNY POLICJI robi czystkę na wzór Macierewicza. Policjanci złapali bandziorów a sąd ich do domu wypuści no bo jak tu dzieci tak zacnych obywateli miasta karać? Więcej na http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
ciekawe jak wpadli co czekali az policja przyjedzie? ktos przykonfidencil pewnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!