Proszę, jakie to legendy poruszają się jeszcze po Polskich drogach...:-) . Najważniejsze,że wszyscy żyją !
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia !
Jechałam dziś do Tomaszowa 8 - ograniczenia co chwiala do 50 ... zakaz wyprzedzania każdy wyprzedza zapier....100 jak nie więcej policji zero ...tak będzie bo ludzie w d... mają zakazy ograniczenia i dostosowanie jazdy do warunków na drodze.
Karać karać i jeszcze raz karać a na 8 Piotrków - Bełchatów postawić policje bo co się tam wyprawia - co chwile trzeba zjeżdzać na pas awaryjny żeby czołówki nie zaliczyć !!! A wyprzedzanie na trzeciego to standard.
Wyrazy współczucia dla rodziny
Po pierwsze primo: pisze się "30-letniego", a po drugie primo - skąd wiesz ile miał lat ten trabant? http://pl.wikipedia.org/wiki/Trabant Nawet jeżeli miał 39 lat i był sprawny technicznie, to nie ma najmniejszego powodu, żeby nie dopuścić go do ruchu.
Moim zdaniem problem leży gdzie indziej - w ułańskiej fantazji naszych kierowców.
Przepraszam,wybacz. Klawiatura nie zawsze zdaje się być posłuszna.
Trabantym w takom dłógom podrórz torz to samobójstwo..
a z jakiego miasta są osoby z hondy?mam nadzieje, ze to nie moje znajome ktora mialy jechac w tym dniu tą drogą ;/
Przecież możesz zadzwonić do znajomych i spytać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!