To bardzo miłe ,dowiedzieć się gdzie gdzie aktualnie przebywają moje pieniądze wydane na podatki i prawo wieczystego użytkowania. Myślałem, że ich już nie ma, a on są tylko u prawdziwego właściciela.
ciekawe,gdzie Chojniak dorobił się tak dużego majątku z tak młodym stażem pracy
ponoć Chojniak nawet szkoły pod zastaw dał
wiadomo, że uczciwą pracą się człowieku nie dorobisz, nawet żebyś żył 3 życia
Kończy się era Cysorza,oszczędności posłużą,nowa władza zatrudnienia nie da,jest pamiętliwa.
To są kwoty brutto (chodzi o kwoty z tytułu zatrudnienia), także nie dostają tego do ręki (na szczęście). Jak dla mnie różnice między prezydentem a zastępcami niewielkie. Chyba lepiej byc takim zastepcą i siedziec sobie po cichu... Zarobki, jak na Piotrków praktycznie nieosiągalne nigdzie indziej :-(
Wypłacać sobie pobory z naszych podatków łatwo a szacunku dla wyborców brak tylko ignorancja w imię zasady precz chamie.
Szkoda że wiekszość tego "dorobku" Ci panowie posiadali zanim objeli obecne urzędy... Epiotków wystawiacie sie na posmiewisko
Krul ewropy to dopiero zarabia. A elektryk po zawodowce z Gdańska.A były prezydent bez magistra , też nieźle .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!