Normalnego życia. Wiele starszych osób zastanawia się dziś CZY KUPIĆ LEKI I UMRZEĆ Z GŁODU CZY TEŻ KUPIĆ JEDZENIE I UMRZEĆ Z POWODU CHOROBY? Oto jest pytanie? A gdzie jeszcze opłaty itp?
Czego chcą piotrkowianie?
Nie potrzeba tu robić żadnej ankiety. Odpowiedź jest oczywista - piotrkowianie chcą kilku takich zakładów pracy jakimi za PRL były: Pioma, huty szkła, Sigmatex - czyli chcemy zakładów pracy, które dadzą kilka tysięcy miejsc pracy, a reszta - czyli aquapark, hala sportowa czy turystka nad Bugajem sama się zrobi. Proszę zobaczyć jak na Bełchatów i okolice wpływają kopalnia i elektrownia - jest hala, jest aquapark, jest stadion i piękne drogi... Dziękuję za uwagę - proszę mnie zatrudnić do Biura Planowania Rozwoju Miasta...
a ja bym chciał aby miasto w końcu zajęło się `płucami Piotrkowa ` czyli zb. Bugaj i jego okolicami
nasz-bugaj.pl.tl
Czytałem ankietę od A do Z pytania były tendencyjne! Tu minus.
Cieszę się, że ktoś w ogóle zapytał mnie o danie. Tu plus.
Bigos czy golonka?
Ktoś tutaj pier...... 8 lat przy korycie i nie widzę by władza jako 1 pkt brała na poważnie rozwój miasta poprzez jego położenie strategiczne !
To zdanie dobitnie pokazuje jak zdebilniała jest młodzież ale wiem, że to jednak urzędasy te ankietki wypełniały co aż gryzie w oczy.
Na co komu Bugaj, sadzawka ?!
Pilna sprawa to dać młodym pracę i ich tutaj zatrzymać by dzieci się rodziły, a sadzawka to temat nr 10 lub 15.
Jak czytam opis tego co tam ludzie wypisują to ręce opadają, że takie głupie pomysły można mieć jako priorytet. Później naród się dziwi, że młodzież palcem się podciera.
To wszystko prawda ale do tego trzeba mieć podatki takie jak np. w Radomsku, więc w ankiecie nie można tego eksponować. Zawsze wtedy tematy zastępcze są dobre jak jeziorko, rybka, remont ulicy, festyn z gitarką, kiełbasa.
legalizacja , to z pewnoscią poprawiło by sytuacje finansową piotrkowa i wreszccie można by było otworzyć legalny biznes, a i tak wszycy jarają , nauczyciele , woźni, kucharze, dentysci, urzedasy, studenci, sklepikarze, wszyscy - you name it.
I w ten sposób doczekaliśmy epoki powszechnej szczęśliwości.
Wszyscy piotrkowscy bezrobotni nie będą już się nudzić.
Będą się wylegiwać i odpoczywać po zatruciach alkoholowych nad Pięknym Modrym Piotrkowskim Bugajem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!