Nadszedł czas honoru (to dobre określenie) dla trenerki i czas próby dla zarządu. Ostatnia chwila na zmiany żeby uratować ekstraklasę dla Piotrcovii. Co do innych komentarzy to może Krzysztoszek jest dobrą trenerką, ale na pewno nie na ten poziom. Błędy są aż nadto widoczne. W porównaniu z innymi drużynami wypadamy blado jeśli chodzi o wytrzymałość, skuteczność. Trenerka źle reaguje na przebieg wydarzeń :w II połowie nie wiem czemu jak Elbląg 'odjeżdżał' P.Inna nie wzięła czasu. Sędziowie może i się mylili ale to nam przeciwnicy dawali szanse swoimi stratami i niecelnymi rzutami (w momencie tej niemocy z obu stron także przydałaby się przerwa na żądanie).
Mam kilka innych uwag: Co prezentuje swoją postawą p.Chmielewski-członek zarządu wyzywając sędziów !!
Po kolejnym przegranym meczu przyszła mi tak myśl, że może zarządowi zależy żeby drużyna spadła z ligi... Rola grabarzy może wiąże się też z jakimiś bonusami finansowymi od zainteresowanych-źle życzących Piotrcovii...
Nadzieja umiera ostatnia. Ja taką jeszcze mam pod warunkiem zmiany trenera.
Sytuacja w tabeli jest juz krytyczna i sam nie wiem,co można zrobić.W kasie klubowej pustki,więc zawodniczek nowych i nowego trenera z pewnością nie ujrzymy.Do tego dodajmy bardzo czujną pracę sędziów z Gdańska na korzyść zespołu z Elbląga.Podobnie będzie w pozostałych meczach i nie ma co liczyć na panów z gwizdkiem.Biednemu niestety wiatr w oczy wieje...
A gdzie jest nasz Doradca? Pamiętam jak w poprzednim sezonie pięknie się wypowiadał, a nawet zakładał, że Piotrcovia powalczy o medal.
gdzie beda sie prezentowac kandydaci na radnych przed kolejnymi wyborami
Sytuacja jest zła, ale nie tragiczna. Zgodnie z regulaminem PZPR z superligi bezpośredni spada ostatnia drużyna, a przedostatnia gra baraż. Wystarczy wygrać mecz z Tczewem i może jeszcze jeden (np. Olimpią czy Jelenią Górą) i grają dziewczyny w barażach, w których maja duże szanse.
Jestem optymistą i myślę, że jeszcze nie wszytko stracone. Trzeba walczyć do końca, a nasze dziewczyny jeszcze pokażą jak się wygrywa. POWODZENIA!
Niech zarząd przestanie dekorować już medalami ludzi którzy nic nie pomagają temu klubowi.Ostatni przykład z meczu to p.Chamczyk.
Tragedia gry w wykonaniu Piotrcovii.Ciepliński rozpracował dokładnie grę Piotrcovii co nie jest zbyt trudne.Z tak wcale nie tak dobrym Elblągiem powinno się wygrać.Z Krzysztoszek jako trenerką zespół ma zakodowane w psychice same porażki.Trzeba już skupić się na tym aby być po sezonie na 11 miejscu i ratować ligę barażem.
Nowy szkoleniowiec potrzebny od najbliższego meczu. Potrzebny jest wstrząs który rozwali koleżeńsko-trenerski układ który na tym poziomie się nie sprawdził.Praca,ciężka praca z nowym trenerem pozwoli uratować klub przed spadkiem na który czekają z utęsknieniem by przejąć finansowe dotacje działacze Kipera.
Zgadzam się z określeniem -czas honoru- dla trenerki i zarządu.
nie wolno zucac winu na sedziow ! jelsi przegrywa sie mecz za meczem to chyba wina lezy gdzie indziej :)
Nie wiem czy dobrze przeczytałem że odznaczony został Chamczyk,jeśli tak to w tym klubie już nie ma normalnych ludzi.To tragedia dla miejskiego sportu.Nie daj boże takich doradców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!