metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kazan ~Kazan (Gość)06.01.2013 11:07

Pani trener.Zespół gra z meczu na mecz coraz gorzej.Jest nieprzygotowany do długiego sezonu kondycyjnie,taktycznie itd.
Pani wiedziała jaki stan osobowy jest przed sezonem i podjęła się prowadzić Piotrcovię i jest Pani odpowiedzialna za wyniki.
Nie wiem w którym klubie zarząd toleruje 12 przegranych spotkań w tym 1 w PP.Jak pamiętam w tamtym sezonie Nowakowskiego zwolniono po 3 przegranych pod rząd meczach.
Prawda jest taka że nie radzi sobie Pani w roli trenera w ekstraklasie bo nie ma Pani żadnego doświadczenia w tej roli. Być dobrym zawodnikiem a trenerem to jednak wielka różnica.
Jeżeli zarząd nie potrafi lub nie chce podjąć decyzji to decyzja jest po Pani stronie.Po prostu "Czas Honoru" jeżeli jest wola uratowania ligi dla Piotrcovii.

00

kibic58 ~kibic58 (Gość)06.01.2013 11:22

To jest przykład podłość POBOŻNEGO który zniszczył kolejny klub sportowy,tylko dlatego że sponsorem i dobrym duchem był pan Maćkowiak.Nieudaczniku na kolana i przepraszaj za tą podłość,myślę że ludzie sportu ci tego nie wybaczą,zniszczyłeś dobry klub i ludzi którzy chcieli coś w tym grajdole społecznie zrobić.Dziewczyny szkoda mi was że trafiliście na okres "tyrana-nieudacznika".

00

assa ~assa (Gość)06.01.2013 13:04

Niestety Inka nawet juz nie umie grac a co dopiero trenowac...
Wlasnie,wlasnie dlaczego zwolniono Nowakowskiego?Ten trener czul pilke reczna calym sercem udowodnil to kiedy chwilowo prowadzil Szczecin!!!!Nasze musialy sie meczyc,by z nimi wygrac...

Komentarz był edytowany przez autora: 06.01.2013 13:05

00

kibic ~kibic (Gość)06.01.2013 13:22

II Liga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

janusz ~janusz (Gość)06.01.2013 14:30

nie można widzic Inki ! zawodniczka dawniej dobra jako trenerka moze i slabsza ale to zarzxad ja zatrudnia i to jego wina...ale wiadomo jak nie ma pieniedzy to zatrudnia sie najtansze osoby

00

oldfan ~oldfan (Gość)06.01.2013 15:54

Z tygodnia na tydzień zawodniczki grają coraz wolniej a to w dzisiejszej piłce ręcznej znaczy po prostu gorzej. Ale i jakoś na zwolnionych obrotach działa zarząd, nie wiem ile jeszcze spotkań Piotrcovia musi przegrać aby zmieniono trenerkę, która swoją drogą zupełnie nie ma poczucia obciachu nie rezygnując sama.Oby nie było za późno! Kadra Piotrcovii to całkiem niezłe zawodniczki, mogące grać na dużo wyższym poziomie ale niestety Inna Krzysztoszek ciągnie je tylko w dół, zarówno w dół tabeli jak i swoich mozliwośći. Bo teraz zespół, który powiniem spokojnie zająć miejsce w "ósemce" walczy i to na razie bez powodzenia o utrzymanie

00

abc ~abc (Gość)06.01.2013 16:39

Co wy sie tak tej Inki uczepiliście? Ona jest zaje**stą trenerką. Wiem co o tym bo też gram w ręczną i własnie pani Inna mnie trenuje i nie narzekam. Mamy 1 miejsce w województwie.A jest mozliwe że w jeden zespol lepiej prowadzi od drugiego? No mi sie wydaje ze nie.

00

kibic99 ~kibic99 (Gość)06.01.2013 16:57

Ludzie wy byliście na tym meczu? Widzieliscie jak ten sedzia sedziował? Nasze dziewczyny zrobily najmniejsze przewinienie i juz 2 min katry lub kartka. A jak w druzynie z Elbląga jedna z zawodniczek dostała po raz 3 kare 2 min. to juz tego nie zauważył.

00

kat ~kat (Gość)06.01.2013 17:51

czas odejść Pani trener,ale chyba nie ma Pani honoru,bo myślę,że Pani sama nie odejdzie a dawno powinna wylecieć z wielkim hukiem,szkoda mi tylko dziewczyn,bo przy Pani cofnęły się bardzo daleko do tyłu,niech Pani nie robi kina wychodząc na boisko,bo komedii w Pani wykonaniu mamy już dość,gdy siedzi Pani na ławce.Do zarządu,pomyślcie jak najszybciej o jakiejś zmianie,bo obudzimy się w lidze niżej,z tą Panią nie wygramy już meczu....

00

tomlinsonowa ~tomlinsonowa (Gość)06.01.2013 18:57

zgadzam sie z abc i kibic99, a jak Ania Szafnicka zrobiła zwód z przełożeniem ręki to Piotrcovii piłkę zabralii.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat