Trzeba mieć tęgie zdrowie by to wszystko wytrzymać,kilkanaście gminnych,powiatowe wojewódzkie,prezydenckie,dni Kałku,Srocka i Mierzyna.Urodziny sołtysa Poniatowa,''poświęcenie'' sztandaru Ligi Kobiet Wiejskich,otwarcie remizy,zamknięcie stodoły,przyjazd komendanta,wyjazd prezesa,powitanie przewodniczącego,pożegnanie wojewody,dyplom,puchar,statuetka,nie ma się kiedy załatwić a wy się czepiacie
Ja tam byłem.... miód i wino piłem....
Wspaniała uroczystość!!!! Szkoda, że tylko raz w roku :-)
Po pierwsze nie będę w ramach cytatów ponownie zamieszczał wyrazów wulgarnych a redagowanych przez użytkownika marpia4.
Jednak z uwagi na wybiórcze - moim zdaniem - usuwanie wpisów
przez moderatora, podam kilka przykładów w kontekście Dożynek Powiatowych 2009 w Czarnocinie :
I/ Utworzono: środa, 09 września 2009
Czarnocin: Program Dożynek Powiatowych
Komentarz:
marpia4 09.09.2009 21:42
usunięte ze względu na złamanie regulaminu forum.
II/ Poniedziałek, 21 września 2009
Czarnocin: IX Dożynki powiatu piotrkowskiego
Całkowicie usunięty wpis marpia4 z dnia 21.09.2009 17:14
Brak adnotacji moderatora ...
III/ 20.09.2009
Foto galeria: Dożynki Powiatowe 2009 w Czarnocinie
marpia4 20 godzin temu, 20:00
Widniejący do chwili obecnej komentarz pozostał niezauważony,
być może dlatego, że nie są to dosadne inwektywy.
Opisałem dlatego powyższe okoliczności iż po wpisie do przeglądarki IE tylko pierwszych dwóch słów z tego właśnie komentarza, jako 1 ( pierwszą) pozycją będzie " Fotoreportaż z dożynek w Czarnocinie 2009" zredagowany przeze mnie z tym właśnie komentarzem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!