Genialna analiza! W życiu bym na to nie wpadł. Niepokojące jest tylko pominięcie modlitwy w kontekście zagrożenia cowid-19. Coś się zmieniło, czy co?
jest deszcz,albo go ni ma, to pod koniec listopada albo pada, albo nie pada
Panie ministrze Czarnek pan wie co pan mówi ,ja nie lubię tego rządu ale jeżeli Pan naprawdę będzie walczył z polityką wstydu to mój SZACUNEK , bo nie może być tak że nas obarczają winą za holocaust a tak jak ktoś ogląda tylko media głównego ścieku nie oglada narodowych to powiem że w Izraelu to się szkoli nauczycieli co mają mówić o Holokauście, a jak się ktoś buntuje to wiedzą że jest kumaty i chcą go zwerbować do Mossadu na szpiega!!! Nie będę zanudzać proszę obejrzeć Stanisława Michalkiewicza albo Macieja Porębę albo Macieja Naciska a nie TVN , TVP i Polsat i republikę może myślenie się zmieni i odbijemy Polskę tym polskojęzycznych!!!!
MEN oficjalnie do dziś zaprzecza, ze szkoły "BĘDĄ zamknięte". A jak są zamknięte to już je otwiera, chociaż na nic nie ma wpływu. No przepraszam, może użyć aparat nacisku w postaci kuratoriów. I ja się pytam - co te kuratoria robią - zero pomocy dla nauczycieli, zero szkoleń, zero czegokolwiek!!!!!!!!!!! To aparat brania pieniędzy za darmo, nie nauczyciele. Pierwsza instytucja do likwidacji!!!!! A pieniądze z likwidacji dla pielęgniarek, salowych, ratowników, lekarzy!!!!!
Nie wrócą szybko bo nauczyciele to lenie i nie chce im się pracować. Wola pół godziny zdalnie odbebnic
Ten pan idealnie reprezentuje poziom rodzimej partii. Wyp$&%#alać!
Czarnek będzie od nowa konstruował historię jak Mao w Chinach. Podobno Chińczycy pierwsi wynależli żarów?ę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!