nic nie słychać o wypadku z udziałem motocyklisty w okolicach Grabicy na dawnej DK12 ok godz 15 w niedziele. Ktoś wie jaki jest stan kierowców ? Jakiś pogrom wczoraj na drogach regionu.
Pomysł organizacji Festynu (który mam nadzieję przerodzi się w coroczny Festiwal) jest przedni. Grabica w końcu sięgnęła po rozum do głowy... mamy Święto Truskawki w Buczku, Święto Kapusty w Charsznicy, Święto Ciulimu i Czulentu w Lelowie... więc dlaczego nie Święto Wieprzowiny w Grabicy :)
Jedyny minus - głupie było organizowanie Festynu na tak ciasnym placu. Ścisk, tłok, upał... ludzie ustawieni "piętrowo". Następnym razem proponuję przemyśleć temat i pomyśleć o wygodzie Odbiorców i wózkach dziecięcych. Lepszym pomysłem jest zorganizować to choćby na boisku czy wykoszonym polu.
"zdrową wieprzowinę" skąd ten Pan wziął takie dane . Nigdzie nie znalazłem aby wieprzowina była zdrowa. Żałosna chucpa - dajcie ludziom zdrową żywność aby mogli zdrowo i długo żyć- nie wieprzowinę szpikowaną antybiotykami i chemicznymi wspomagaczami. LUDZIE OPANUJCIE SIĘ BO BĘDZIECIE CHOROWAĆ po tej wieprzowinie . Unikajcie jej -jest tyle innych zdrowych produktów, wybór niebagatelny!
Chamstwo i żenada zwłaszcza pani częstująca szynką i bimrem po prawej przy wejściu
Typowy Polak obżera się wieprzowiną zapija bimbrem ma brzuch -konia trzyma pod dachem dostaje na 5 dzieci 2,5 tyś i w życiu nie przeczytał jednego zdania i głosuje na !!!! bo jest PRAWDZIWYM POLAKIEM. Jedno pytanie do wsi czy Jezus jadał wieprzowinę tak czy nie- łapka w górę zgadywać bo na tyle stać!
Do Ares. ....wieś może i nie utrzymuje miasta ale napewno żywi. No bo jak ci się wydaje skąd się bierze,,papu"? Twoim zdaniem pewnie z marketu. ....no to życzę smacznego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!