Do Ares. ....wieś może i nie utrzymuje miasta ale napewno żywi. No bo jak ci się wydaje skąd się bierze,,papu"? Twoim zdaniem pewnie z marketu. ....no to życzę smacznego.
Typowy Polak obżera się wieprzowiną zapija bimbrem ma brzuch -konia trzyma pod dachem dostaje na 5 dzieci 2,5 tyś i w życiu nie przeczytał jednego zdania i głosuje na !!!! bo jest PRAWDZIWYM POLAKIEM. Jedno pytanie do wsi czy Jezus jadał wieprzowinę tak czy nie- łapka w górę zgadywać bo na tyle stać!
Chamstwo i żenada zwłaszcza pani częstująca szynką i bimrem po prawej przy wejściu
"zdrową wieprzowinę" skąd ten Pan wziął takie dane . Nigdzie nie znalazłem aby wieprzowina była zdrowa. Żałosna chucpa - dajcie ludziom zdrową żywność aby mogli zdrowo i długo żyć- nie wieprzowinę szpikowaną antybiotykami i chemicznymi wspomagaczami. LUDZIE OPANUJCIE SIĘ BO BĘDZIECIE CHOROWAĆ po tej wieprzowinie . Unikajcie jej -jest tyle innych zdrowych produktów, wybór niebagatelny!
Pomysł organizacji Festynu (który mam nadzieję przerodzi się w coroczny Festiwal) jest przedni. Grabica w końcu sięgnęła po rozum do głowy... mamy Święto Truskawki w Buczku, Święto Kapusty w Charsznicy, Święto Ciulimu i Czulentu w Lelowie... więc dlaczego nie Święto Wieprzowiny w Grabicy :)
Jedyny minus - głupie było organizowanie Festynu na tak ciasnym placu. Ścisk, tłok, upał... ludzie ustawieni "piętrowo". Następnym razem proponuję przemyśleć temat i pomyśleć o wygodzie Odbiorców i wózkach dziecięcych. Lepszym pomysłem jest zorganizować to choćby na boisku czy wykoszonym polu.
nic nie słychać o wypadku z udziałem motocyklisty w okolicach Grabicy na dawnej DK12 ok godz 15 w niedziele. Ktoś wie jaki jest stan kierowców ? Jakiś pogrom wczoraj na drogach regionu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!