Nie jestem w stanie pojąć dlaczego ludzie nie mają czujników czadu w mieszkaniach i domach gdzie mają jakiś rodzaj paleniska( piec, kocioł, kominek). Dla mnie to podstawa podstaw w domu. Mam kominek z rozprowadzaniem ciepłego powietrza. Czujniki czadu są w każdym pomieszczeniu w domu. To raptem około 100zł za czujnik i święty spokój. Ludzie wydają kasę na alkohol, papierosy ale nie mają na czujnik czadu ryzykując życiem swojej rodziny
Gospodarz-własciciel kamiennicy w której mieszkam ma wszystkie papiery za okazaniem łapówki. Kominiarza nigdy tu nie było a mieszkam już tu 15 lat. Na moje zapytanie o wentylację odpowiedział mi że można rozszczelnić okna i jest to taki sam efekt jak wentylacja.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!