Ha!Ja mam takie atrakcje codziennie w domu.Mąż+dzieci+pies=CYRK!
Prezydent będzie jeździł na wrotkach dookoła areny i rozrzucał ciemnemu ludowi krówki-chojniakówki:
Uwaga! Cukierki mogą być przeterminowane. Spożycie na własne ryzyko!
A jakie to atrakcje na tą uroczystość przygotowali nam nasi przemili możnowładcy w osobach JW Prezydenta Piotrkowa i JW Starosty Piotrkowskiego.
Czy orszak dworzan też będzie uczestniczył w tym cyrku?
Przedmowcy mnie uprzedzili, bo to samo mialem napisac ze cyrk to mamy na skale ogolnopolska
My tu mamy już cyrk: "rośnie bezrobocie", to jest dopiero cyrk. Ludzie nie mają pracy ani nadziei, a nieliczni, którzy porafili się w tym ustroju ustawić nie muszą pracować, mają się świetnie i oni mogą sobie chodzić do cyrku. Miłej zabawy!
Dziwne. Zmuszeni do oglądania przez 365 dni w roku autentycznego cyrku "Manekin" ludzie pójdą jutro siedzieć przez dwie godziny w brezentowym cyrku "Arlekin"?!
Nigdy bym ie poznał.
Nic nie będzie rozrzucał ciemnemu ludowi. Jest specjalistą od jeżdżenia po bandzie i właśnie po bandzie pojedzie. Chociaż, skoro ręce wolne, to właściwie czemu miałby tych krówek nie rozrzucać... Zresztą, okaże się po przedstawieniu.
Dla mnie forma rozrywki zadziwiająca...
Formuła już tak dawno skompromitowana i archaiczna,że jako rozrywka wyłącznie dla małych dzieci i chyba tylko na zasadzie "pierwszy i ostatni raz". A dorośli - chyba tylko żulia i menele, którzy z racji "wykluczneia społecznego", skrajnej biedy,żyją w warunkach bardziej przypominających średniowiecze - stąd poziom ( i "korzenie" ) rozrywki pasują poziomem "jak ulał".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!