metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)28.05.2009 10:50

Po pierwsze: gdzie to było?
A po drugie: dlaczego został zamazany numer rejestracyjny tego pirata drogowego? Według GIODO numer rejestracyjny nie należy do danych osobowych i nie podlega ochronie.

00

kierowca ~kierowca (Gość)28.05.2009 12:10

zdarzenie to miało miejsce na wylocie z piotrkowa do sulejowa za stacja benzynowa i skrzyzowaniem z wjazdem na wierzeje.

00

kk ~kk (Gość)28.05.2009 14:02

@piotrkowianin

Cytuję:
Według GIODO numer rejestracyjny nie należy do danych osobowych i nie podlega ochronie.

Teoretycznie masz racje, jednak zauważ, że po numerach rejestracyjnych można zorientować się kto prowadził. Szczególnie jak mieszka w twoich rejonach. Praktyka pokazuje, że jednak tablice rejestracyjne w mediach się zamazuje. Nie jest to może dana osobowa sensu stricte, ale pośrednio istnieje możliwość identyfikacji takiej osoby chociażby przez przysłowiowego pana Stasia który pracuje na parkingu i wypełniał nam kartę na której widnieje numer rejestracyjny.

00

jest dobrze ~jest dobrze (Gość)28.05.2009 17:11

zauważyliście,że osoby które mają BMW i rejestrację zaczynającą się na EPI jeżdżą fatalnie i be opamiętania?
Takie chamskie wyścigi są codziennością,wyprzedzają i popisują się jak by byli u siebie na wiosce.

00

Aga ~Aga (Gość)28.05.2009 21:46

Magda byłaś świadkiem? Jak to zniosłaś? Wyglądało tragicznie?!

00

Ja ~Ja (Gość)28.05.2009 21:47

Zeby kogoś oceniac o tym jakim jest kierowca i czy jest winny,trzeba znac wszystkie fakty!!!Nie wpadło Wam do glowy,ze kierowca mogl np.zaslabnac za kierownica!!!!!!!!

00

SKURA ~SKURA (Gość)28.05.2009 18:59

na pe wno to był od KARKÓW albo od ŁYSYCH! i jechał na robotę! sprawdzić bagaznik czy ma łamaki albo łomy czy inne pisdoledy. hihihihi!!

00

Mac ~Mac (Gość)28.05.2009 19:10

kolejny łysy łeb za kierownicą. Prawo jazdy powinno być od 21 lat!!! Dobrze ze nikogo nie zabił tym razem...następnym niech zabije tylko siebie!

00

chudy ~chudy (Gość)28.05.2009 19:28

BMW - bolid młodzieży wiejskiej

00

Magda ~Magda (Gość)28.05.2009 20:25

Byłam jedną z pierwszych osób, które zatrzymały się w miejscu wypadku. Dzwoniłam po pomoc. Wyglądało bardzo źle... Radzę się zastanowić zanim napiszecie głupie komentarze.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat