metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)20.04.2014 16:18

Przez zasiedzenie; prawie jak Leon z Czarnocina

40

sybilla ~sybilla (Gość)20.04.2014 16:21

Co za pytanie w tytule - Boże dobry, uchowaj Panie!!!!!

30

małżonka starosty ~małżonka starosty (Gość)20.04.2014 16:24

Mój mąż z zawodu jest starostom!

40

P51 ~P51 (Gość)20.04.2014 18:49

"Al-Bundy" napisał(a):
A może on jest po prostu starostą z zawodu? ;)

Otóż to!
Wymarzony układ - poddać się woli rady gminy, którą trzyma się w garści ;->

50

czytający ~czytający (Gość)20.04.2014 20:06

a ciemny naród to kupuje i dobrze mu tak, bo przyzwyczaił się do siedzenia w tym co śmierdzi

40

Walkirja ~Walkirja (Gość)20.04.2014 21:08

Ludzie jak P. Cubała zostanie ponownie Starostą to stracę już całkowicie nadzieję w świadomość wyborców, ludzie przejrzyjcie na oczy, jakiego zadufanego w sobie typa wybierzecie, ludzi traktuje jak szary motłoch, bawi się za nasze pieniądze, kupuje sobie pałace(czy interesantom potrzebny zamek po byłym NBP) czego interesantom brakowało w "blaszaku".Pomijając inne syt.typu afera śmietniska na wapiennikach i dużo by pisać, pisać.

70

Ptasior ~Ptasior (Gość)20.04.2014 21:26

Wielki mi news. Już kilka tygodni temu Cubała w podległej sobie prasie ogłosił że będzie zabiegał na reelekcję. Z jego ust padały te same argumenty m. in. to że lubi współpracować z ludźmi z KGW z OSP z wójtami radnymi

20

darek ~darek (Gość)20.04.2014 22:15

morał jeden jak nie chcemy mieć Staroty tego co mamy wybieramy nowych radnych a układziki odejdą w dal

60

Walkirja ~Walkirja (Gość)21.04.2014 08:36

"darek-" napisał(a):

Morał to w obecnym czasie jest nasz moralny obowiązek, ostatnia szansa na normalność i rozliczenie. Takie ugrupowanie jak PSL nie powinno już mieć racji bytu, tym ludziom powinno się podziękować i tak tyle lat już się "natrudzili" chyba im wystarczy tego "poświęcenia".

30

MAM RACJĘ ~MAM RACJĘ (Gość)21.04.2014 08:39

ale jako mieszkańcy możemy ocenić pamiętamy protest pod starostwem w sprawie wapieników i słowa wielkiego ministra ANTOSIA co miał siedzieć u Piechocińskiego na progu i CISZA CISZA druga sprawa to radni pis u. jak by mogli to by dali się pokroić za starostę CZAS ZMIENIĆ TO TOWARZYSTWO NA MŁODYCH NOWYCH LUDZI A TYCH ROZLICZYĆ Z WSZYSTKIEGO .

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat