Obawiam się, że osoby, które wyzdrowiały, tzn., mają 2 kolejne wyniki ujemne, też mogą być traktowane w naszym bogobojnym społeczeństwie, jak trędowaci. Wystarczy, że gdzieś ktoś napisze w internecie, że z tymi ozdrowieniami to nie wiadomo, że podobno takie osoby jeszcze długo będą zarażać, że właściwie to nikt nie wie, czy zarażają, czy nie itd. Teraz jest przecież moda na nie dawanie wiary oficjalnej medycynie, tylko znachorom, antyszczepionkowcom, wszelkiej maści domorosłym uzdrowicielom itp. Może to oznaczać, chociaż oby nie, że wiele tysięcy ludzi będzie być może nawet na trwałe wykluczonych ze społeczeństwa, że ci ludzie będą szykanowani, może nawet zastraszani, żeby najlepiej sobie wyjechali na bezludną wyspę. A swoją drogą ciekawe, czy któryś ksiądz się kiedyś odważy powiedzieć na ten temat kazanie... Był w mojej parafii kiedyś ksiądz, który mówił odważne kazania na różne tematy i ostro napiętnował przeróżne perfidne sposoby sprzeniewierzania się przykazaniu miłości bliźniego, ale... jakoś go szybciutko przeniesiono do innej parafii...
A bazar na Dmowskiego w Piotrkowie otwarty. Sprzedający i kupujący nie przestrzegają żadnych norm i wytycznych. Widzę z okna co się dzieje. "Handlowcy" z okolicznych wsi urządzają sobie naszym kosztem miejsca pracy. Także wśród kupujących przeważają goście z zagranicy. Ich numery pojazdów zaczynają się od EPI. Szkoda, że Pan Prezydent Chojniak nie urządził sobie bazaru przed swoim miejscem zamieszkania, albo przed domem Pana Błaszczyńskiego. I pomyśleć, że ja na tych ludzi głosowałem. Moja wina.
Pamiętajcie tylko zagłosować na Andrzeja Dude. Dzięki niemu mamy tak mało chorych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!