Polska sprawiedliwość tania siłą robocza ubezpieczona a Obywatel kraju traktowany jak śmieć takich mamy pracobiorców bo pracodawców w tym kraju juz nie ma
Ukraincy w Poslce-Polacy w Anglii-Anglicy w Australii-Australijczycy w Emiratach Arabskich
A kto im będzie płacił emerytury skoro ZUS Polakom nie zamierza ich płacić. OFE idą do gruntownej zmiany 75 proc środków zgromadzonych w funduszach emerytalnych około 125 mld zł zostanie przekazane na indywidualne rachunki członków OFE. Znaczy się będzie to kolejny atak na moje pieniądze zgromadzone w OFE. Zanim jeszcze Rostowski nie położył swojej brudnej łapy na OFE miałem kapitału w ZUS ponad 400 tysięcy a w OFE ponad 40 tysięcy. I jak przysłali mi wyliczenie hipotecznej emerytury to z ZUS i OFE miałbym po około 1500 złotych emerytury miesięcznie. I ponoć OFE cały czas mnie okrada. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Polskę najeżdżają imigranci a tyle było krzyku i hejtu, tyle zapewnień partii , że nie przepuszczą nawet afrykańskiej mrówki,, a gdzie obrońcy hejterzy partii zbawienia narodowego 97-300 i Kukizowiec, jak oni na to mogą pozwalać -hańba!
wyzysk się liczy jak zwykły obywatel jest za drogi w utrzymaniu trzeba znów zatrudnić woła roboczego liczy się zysk dla pracodawcy któremu ciągle jest zle i mało
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!