Ci pseudo pracownicy PUP to tylko przychodzą do urzędu po to napić się kawy i odpocząć a my za to płacimy
Ja uważam , likwidacja tego zakładu to była tylko kwestia czasu.Poczekajmy a zobaczymy jak na tym terenie powstanie wielki kompleks hotelowo weselny.Grunty maja swoją wartosc
O matko... sami eksperci w komentarzach. Wielu nie widzi nic innego poza czubkiem własnego nosa, a jeszcze inni chyba z nudy wypisują tandetne komentarze. Ile jeszcze musi trwać ta epidemia, żeby ludzie przestali wzajemnie się opluwać i wreszcie zaczęli ze sobą współpracować...
Pisałem, że tak będzie. Pisałem o tym m. in. tutaj:
https://www.epiotrkow.pl/news/Zmiany-na-rynku-pracy-w-Piotrkowie-juz-widoczne.-Jest-zapowiedz-zwolnien-grupowych,39144
Żaden ze mnie jasnowidz. Po prostu analizuję wydarzenia i wyciągam wnioski.
Nie żadna epidemia to sprawiła, tylko błędne decyzje rządu. Choć może oni wcale nie błądzą w decyzjach, może po prostu cynicznie i systematycznie wdrażają ustalony wcześniej plan?
Sklejka jako dość mocny i trwały materiał, w państwie z dykty i paździerza nie ma racji bytu.
Tam tylko po zasiłek się idzie na 6 miesięcy bo resztę samemu załatwiam
Strata pracy to początek waszej bidy,później będzie strata mieszkań i pod most!
Chcieliśta pisu to mata !
Bardzo sie cieszę!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!