Strata pracy to początek waszej bidy,później będzie strata mieszkań i pod most!
Chcieliśta pisu to mata !
Bardzo sie cieszę!
Tam tylko po zasiłek się idzie na 6 miesięcy bo resztę samemu załatwiam
Pisałem, że tak będzie. Pisałem o tym m. in. tutaj:
https://www.epiotrkow.pl/news/Zmiany-na-rynku-pracy-w-Piotrkowie-juz-widoczne.-Jest-zapowiedz-zwolnien-grupowych,39144
Żaden ze mnie jasnowidz. Po prostu analizuję wydarzenia i wyciągam wnioski.
Nie żadna epidemia to sprawiła, tylko błędne decyzje rządu. Choć może oni wcale nie błądzą w decyzjach, może po prostu cynicznie i systematycznie wdrażają ustalony wcześniej plan?
Sklejka jako dość mocny i trwały materiał, w państwie z dykty i paździerza nie ma racji bytu.
O matko... sami eksperci w komentarzach. Wielu nie widzi nic innego poza czubkiem własnego nosa, a jeszcze inni chyba z nudy wypisują tandetne komentarze. Ile jeszcze musi trwać ta epidemia, żeby ludzie przestali wzajemnie się opluwać i wreszcie zaczęli ze sobą współpracować...
Ja uważam , likwidacja tego zakładu to była tylko kwestia czasu.Poczekajmy a zobaczymy jak na tym terenie powstanie wielki kompleks hotelowo weselny.Grunty maja swoją wartosc
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!