metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)05.05.2019 12:02

Pan Dyrektor osir i przedstawiciele miasta reagują na taki stan boisk z wielkim entuzjazmem. Przecież Syn Pana Dyrektora gra w klubie z wyspy wyzwolenia, więc tam przeznaczane są wszystkie pieniądze, poza tymi z których trzeba utrzymać pracowników. Nagle się okazało że niektóre drużyny mogą grać poza Piotrkowem i podejrzewam że pierwsze co sz. P. Dyrektor powiedział, to że fajnie bo boiska odpoczna a dla mnie to jest wstyd dla takiego miasta że jest dyrektor osir który nie zna się na sporcie

10

kibic ~kibic (Gość)02.05.2019 21:53

To co zostało zrobione z bocznym boiskiem Concordii to porażka. Od prawie czterdziestu lat chodzę na ten obiekt i nie mogę zrozumieć jak można było do tego dopuścić. Pan Dyrektor OSiR to widział?

20

gość ~gość (Gość)01.05.2019 11:18

Inne drużyny też trenują na dołkach i nie marudzą!!! A Wy tylko narzekacie i ciągle dotacja i dotacja... Pokażcie że na nią zasługujecie! Tak wiem zaraz będzie odpowiedź: przecież w Polonii gra mało wychowanków itp. tak prawdę mówiąc to Polonia zaczynała z gorszego bagna niż Wy jesteście! Tylko miała w zarządzie ludzi, którzy chcieli coś zrobić a nie ciągle użalać się nad sobą!!! Potrzeba Wam prezesa z prawdziwego zdarzenia a nie trenera, który sam tego nie ogarnia i nie ma o kierowaniu klubem zielonego pojęcia ( z całym szacunkiem dla niego) trener tak ale nie prezes. Na tym stanowisku musi być osoba z pojęciem i znajomościami z ludźmi biznesu (sponsorzy) Taka jest brutalna rzeczywistość

06

gość ~gość (Gość)29.04.2019 16:31

Zobaczymy jak przyjedzie Radomsko i Gorzedow! Znów się chłopaczki wystraszą i baty murowane:-) mam nadzieję że nie przegracie tych meczy przed ich rozpoczęciem:-/ bo grać ze sobą od trampkarzy i drugi sezon w klasie B to wstyd na całe miasto!!!!

44

janosik ~janosik (Gość)29.04.2019 12:57

Co za sukces.Najniższa grupa B kto to ogląda chłopcy z osiedla by was ograli szkoda murawy i utrzymywania tego obiektu.

14

gość ~gość (Gość)29.04.2019 15:22

W takim razie zapraszamy chłopców z osiedla na trening. Każdy może pokazać co potrafi, nawet taki wojownik z za klawiatury jak Ty. Nie przejmuj się, życie musiało Cię mocno skarcic ale są tacy ludzie którzy mogą pomóc, psychiatra na przykład. Ja proponuję jednak rozpędzić się i uderzyć głową w mur, może wtedy coś się wbije do takiego pustego łba.

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat