jak moze byc dobrze skoro gugu chojniak nie zna się na sporcie błaszczynski wazelinuje kiperowi kacperek moszczenicy jakis rzecznik kamienskowi a wojck robi dobrze grzesiukowi ot i cała prawda o piotrkowie. a zapomniał bym społeczny cham-czy-k robi dobrze wszystkim ...za niezłą kasę
@menda @jolcia napiszcie zatem gdzie te kłamstwa i oszczerstwa z mojej strony bo jakoś tak konkretów brak z waszej strony, i jak to było z tym stadionem skoro wiecie lepiej?
Posłuchaj Ty Cwaniaku i Ty i Ty też, przecież możesz być prezesem klubu , co za problem ??
Nie ma żadnego problemu ! Co boicie się ? Nie udolny jesteś ? TYLU komentujących a żaden nie chce być prezesem ? Ja to nazywam sztucznym Pajacowaniem z waszej strony . Twardziele którzy chowają się po przez IP ;-) Jesteście ŻENUJĄCY i Śmieszni !! Ja wiem chyba dlaczego bo Darek nie daje Wam już kasy o Siebie więc teraz jezdzie po nim !!!!! A ile cwaniaków błagało prezesa o PRACĘ ? I co cwaniaki ? Krzykacze za 1 zł !! Mareczku ty też piszesz głupoty ...!!!!
Najlepiej więc obrażać prezydenta i innych, a siebie wyczyścić do dna....
Skoro taki święty to niech bije się w pierś i nie zaprzecza, że woła kase za zawopdników.................
Taki teraz nieskazitelny, że hoho .... Postawcie mu pomnik na Słowaka!
tofic chyba czymbałem jesteś ?
Przeciez wyraznie mówi i wcale w piersi nie musi bic się w piers, sam się uderz ale w głowę ;-)
do an: Widać droga koleżanko, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, więc udaj się do specjalisty!!!! Ów pan bije się w piersi i zaprzecza,iż nie ciągnie kasy z zawodników. Jednak widać doskonale, że prawda jest inna i potwierdzają ją poniższe komentarze....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!