do GDX
a z czym Pan Prezes obraził Prezydenta ?
Podaj przykład, jeśli nie podasz to kolejny raz udowodnisz Marku że pomawiasz ;-)
do an: Widać droga koleżanko, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, więc udaj się do specjalisty!!!! Ów pan bije się w piersi i zaprzecza,iż nie ciągnie kasy z zawodników. Jednak widać doskonale, że prawda jest inna i potwierdzają ją poniższe komentarze....
tofic chyba czymbałem jesteś ?
Przeciez wyraznie mówi i wcale w piersi nie musi bic się w piers, sam się uderz ale w głowę ;-)
Taki teraz nieskazitelny, że hoho .... Postawcie mu pomnik na Słowaka!
Skoro taki święty to niech bije się w pierś i nie zaprzecza, że woła kase za zawopdników.................
Najlepiej więc obrażać prezydenta i innych, a siebie wyczyścić do dna....
Posłuchaj Ty Cwaniaku i Ty i Ty też, przecież możesz być prezesem klubu , co za problem ??
Nie ma żadnego problemu ! Co boicie się ? Nie udolny jesteś ? TYLU komentujących a żaden nie chce być prezesem ? Ja to nazywam sztucznym Pajacowaniem z waszej strony . Twardziele którzy chowają się po przez IP ;-) Jesteście ŻENUJĄCY i Śmieszni !! Ja wiem chyba dlaczego bo Darek nie daje Wam już kasy o Siebie więc teraz jezdzie po nim !!!!! A ile cwaniaków błagało prezesa o PRACĘ ? I co cwaniaki ? Krzykacze za 1 zł !! Mareczku ty też piszesz głupoty ...!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!