z zalem ale piotrcovii juz nie ma od paru lat , co prawda jest gutovia , ale to takie same derby jak z zelowem jedyne derby jakie mga byc [jeszcze trzy lata temu myslalem ze to nie mozliwe ]to z polonia nie wiem co sie tam zmienilo ale zespol ktory rok temu nie istnial [w tym sezonie glowny kandytad do spadku]na to co wyglada sie utrzyma , my spadamy i chyba zatrzymamy sie dopiero w okrogowce takze derby za jakis czas mozliwe ale nie z gutovia..
Znam chłopaków którzy grają w Concordi.Oni twierdzą, że dopóki prezesem będzie Dzwonnik to będą przegrywać. Oni grają na wywalenie prezesa.
Doprawdy najwyższych lotów profesjonalizm. Tak jak pragniecie zmiany prezesa, tak i ci pseudokopacze powinni wylecieć do klasy B.
Do Pierot: Ja na miejscu Pana Prezesa przegoniłbym to całe dziadostwo i od nowa budował drużynę i grał nawet w C klasie tylko swoimi i bez placenia.
JAKI PREZES TAKA DRUŻYNA panie dzwonnik - juz dziękujemy - zajmij się pan szachami
te podmiejski ogonie.jak ci nie pasuje Piotrcovia to wypad na pastwisko na żwirki,nie słyszałem o gutovii(aaaaa to wasz WIELKI KOMPLEKS he he),nie ma was w mieście,nawet napis przy szpitalu mówi wszystko-WIEJSKI STADION
Może Pan Dzwonek zajmie się czymś co potrafi robić. Pytanie co?
Potrafi dobrze rozsiewć ploty i wprowadzać ludzi w błąd.
Ale jak zostanie radnym RiG to na pewno uzdrowi Piotrków. Niech żyje kandydat na radnego Dariusz Dzwonnik: Hip hip hurra!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!