metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
edzio ~edzio (Gość)09.05.2011 16:52

Pan Dzwonnik juz dawno miał odejść z prezesowania temu klubowi i co? Skąd się bierze się taki super klej do przyklejenia du.y do stołka

00

Aman Amanranga09.05.2011 16:47

A może z pracujących w magistracie skompletować jakiś team. W ataku oczywiście pan prezydent.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.05.2011 16:48

00

Durnie we władzy. ~Durnie we władzy. (Gość)09.05.2011 13:40

A co ze stadionem rozleci sie nieuzywany?

00

ed ~ed (Gość)09.05.2011 13:06

"szaleniec" napisał(a):
Piszecie głupoty od dośc dawna . Jeżeli urzednik państwowy utrzymywany z naszej kasy imć vice prezydent obiecuje jakies gruszki na wierzbie to powinien natychmiast podac sie do dymisji.... haha, wiem ze to nie ta klasa faceta/ a jezeli facet pełniący czasowe obowiazki trenera Concordii kłamie i fałszywie oskarza wielce szacownego Pana Andrzeja Kacperka to powinien odszczekać to pod stołem i odejść w niechwale.Amen

Wniosek jest jeden...rozmawiac trzeba z urzędnikami z właczonym dyktafonem.Ot i wszystko.

00

Lopez ~Lopez (Gość)09.05.2011 10:25

Przykre to jest że 100 letni klub nie ma nalezytego wsparcia od władz Miasta.Ja na tym forum pisałem wielokrotnie,że ta ekipa nie ma, nie miała, i nie będzie miała pomysłu na sport w PT. Po prostu," za małe głowy", a wiadomo jak mała głowa to i mało wiedzy, mała wyobraznia, itp

00

zet ~zet (Gość)09.05.2011 08:02

"" napisał(a):

Po co 3 tysiące krzesełek, skoro ostatnio zrezygnowano z organizacji międzypaństwowego meczu drużyn do lat 21 polskiej reprezentacji z Grecją? Mecz odbędzie się w Radomsku.[/cytat] poprostu zenada. ja chetnie bym na taki mecz sie wybrał ale władze miasta wola srac na wszytsko i na mieszkanców. dokłądnie tak!!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.05.2011 10:05

"Byly-kibic-ZKS-Concordia" napisał(a):
Może prezydent Chojniak i wiceprezydent Kacperek nie maja pomysłu jak ta sytuację uzdrowić.

Nie może, tylko na pewno. On nie ma pomysłów na nic - wystarczy przeczytać jego listę priorytetów, wśród których jest np. wybudowanie w ciągu 8 lat 400 metrów obwodnicy.

00

filemon ~filemon (Gość)08.05.2011 22:47

Za taką żałosną grę jaką prezentuje concordia to żadne stypendia im się nie należą!!!!!!!!!!!!!!! a Pan Sławomir M., który ma wyrok z handel meczami nie powinien szykanować Pana wiceprezydenta. W Concordii nie bedzie dobrze do póki rządzić nią będą tacy ludzie jak Pan Majak i Dzwonnik.

00

eeed ~eeed (Gość)08.05.2011 21:23

"Aman" napisał(a):
po co nam sport w Piotrkowie? Przemysł też nie był nam potrzebny i jakoś żyjemy.

I masz facet racje, pędzmy do MOKu lub Biblioteki .....Sport powoduje złe samopoczucie i prowadzi do wynaturzeń..no.

00

tvn style ~tvn style (Gość)08.05.2011 21:23

"stary.." napisał(a):
Nie tylko ...równiez na leczenie dzieci i młodziezy ze skrzywieniami kregosłupa i wadami postawy, z depresjami, z ADHD, z otyłością / no bo jezeli nie aktywnośc ruchowa to pozostaja chipsy i TV/internet oraz piwo/.Poza tym wydatki na remonty/malowanie/wymiane ścian,przystanków,ławek.... bo ta młodziez gdzies sie musi wyszaleć itd,itp. No ale zamiast tego mają interakcje i wytryski z fontanny

Właśnie, podobno te interakcje ładną kaskę ciągną z urzędu miejskiego. Dla kogo jest ta sztuka? To dla mnie chore.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat