Przecież A,Z. miał być chętny, zwarty i gotowy. Ale on tylko za kasę... [b]
który to już raz on rezygnuje!!!!! Za każdym razem nie ma chętnego na objęcie tej funkcji po prezesie D.D. A kto chciałby współpracować z takim człowiekiem? Z tego co słychać na mieście to po rezygnacji chce zostać mecenasem dorobku klubowego. Czyli na mój rozum "sterować" klubem z tylnego siedzenia.
Wybrać tego który najbardziej pyszczył - niech pokaże jaki z niego prezes
Niech się juz skonczy ten żenujący spektakl pt. Szukam nowego prezesa, ale żaden nie jest tak dobry jak ja. Wiadoma osoba od 2 lat zarzeka się, że już, już rezygnuje. Tylko jakoś nie rezygnuje. Taka jej wiarygodność.
JA RÓWNIEŻ POTRAFIĘ BYĆ... .Łubudubu-łubudubu,niech nam żyje prezes naszego klubu!to ja JARZĄBEK zgłaszam się na prezesa CONCORDI!
a kto ma być Prezesem jak nie ma chetnych - za kaske to i ja tez mógłbym być ale tu trzeba zostać społecznikiem. Jak jest tylu chętnych to dlaczego nie walą drzwiami i oknami. Może kogoś z wydziału sportu U.U. przeciez tylu jest "specjalistów" w mieście (od nic nie robienia)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!