Wielka szkoda,ja sam w tym sezonie nie opuściłem ani jednego meczu.To prawda czas na nowego prezesa który będzie to wszystko ogarniał,a wiadomo nowy prezes concordii to również nowi sponsorzy bo przy obecnym prezesie mało kto chce inwestować w naszą concordię.
Dobry jesteś- prezes na przesłuchaniu we Wrocławiu - w rozsiewaniu plotek. Tak dalej a będą Ciebie szanować.
nie wiem co wy chcecie od prezesa ? daje kasę od kilkunastu lat,walczy o klub,o ile pamiętam wyciągnął klub z a-klasy, spłacił dlugi, i prowadził zespół 2 ligi.Ja wam powiem dlacz
ego go nie lubicie,bo jest niezależny finansowo,nie da się kierować i jest wymagający. A na koniec kto oprócz Dzonnika jest chętny wykładać swoje pieniądze na ten klub?
Na początku zrobił wiele dla klubu , ale czym dalej to tylko się dla niego kasa liczyła. Sławetny projekt biletów dla uczni za które miał płacić prezydent, dotacje z miasta, stypendia dla pseudo kopaczy, cały obiekt na Żwirkach za symboliczne 500, 00 zł miesięcznie. Dla innych klubów opłaty jak za zboże , a do tego brak rozsądnych terminów, wszystko co miejskie to dla pana prezesa. Pracownicy obiektu opłacani z kasy miejskiej. A gdzie w tym wszystkim sportowa rywalizacja, gdzie młodzież , jakie koszty ponosił pan prezes na drużyny młodzieżowe jak rodzice płacili składki. Gdzie poszukiwanie sponsorów dla klubu.nie wspomnę już sprawy premii dla piłkarzy z dotacji prezydenta. To tylko niektóre udane inwestycje pana prezesa, a może się mylę i nie wszystko pamiętam. Warto poczytać i zapoznać się z zarządzeniami prezydenta o wysokości dofinansowania dla klubu, w którym grają pseudo kopacze, A jeszcze jedno kierownik zatrudniony na obiekcje miejskim , jednocześnie wiceprezes pobierający pensje z miasta , a w międzyczasie załatwiający sprawy klubu Concordia. To tylko tak po skrócie . W tym klubie są potrzebne głębokie zmiany to piłka w mieście zacznie odnosić sukcesy.
figo prezes to raczej zarabia na klubie a nie doklada i jaak jesta taki dobry to po co do Wroclawia jezdzil na przesluchania do prokuratury? A stadion buduja za jego pieniadze?
Obserwatorze,do stawiania diagnoz jest wielu, do leczenia brak. Obserwatorze jako siła najemna odłożyłeś trochę kasy i możesz zostać prezesem, czekamy.
Fakt moim zdaniem Dzwonnik zrobił dla klubu dużo,lecz to było kiedyś i plus mu za to.Ale co się dzieje teraz w klubie to istna tragedia,obserwator dobrze mówi znam tez kilku piłkarzy pana Z czy innych.Wielu innych kibiców pewnie dobrze pamięta jaka była sytuacja po kontuzji na zgrupowaniu pa Stańczyka i co zrobił prezes wtedy,szkoda tez za pan dzwonnik trzyma jeszcze trenera Karbownika , który może najwyżej być trenerem drużyny ligi amatorskiej.A wiadomo jeżeli drużyna spada do niższej ligi to trener jest za to odpowiedzialny i na tym stanowisku musi nastąpić zmiana pozdrawiam wszystkich!
To proponuję spółkę akcyjną, miasto będzie mogło wykupić akcję i pokazać na co tak na prawdę ich stać. Stworzyć trzy etaty U.M. niech klub będzie miał prawdziwy sekretariat, człowieka od promocji, kontakt z prasą mamy XXI wiek. Pobudzić lokalne firmy uzależnione od miasta.
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!!!!!
Doskonały pomysł.Jestem za.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!