Jak to co? 10 maja wybory,kto nie chce głosować siedzi w domu ale 90% wyborców spełni swój obywatelski obowiązek.Demokracja.
Dlaczego nie ukazał sie mój komentarz na temat pakietów wyborczych,składanych w piotrkowskiej firmie,w której wykryto koronawirusa ?
Dlaczego nie są informowanie ci,którzy mają pragnienie głosować i mogą być bezpośrednio zakażeni,biorąc w ręce ów pakiet !!!
Dlaczego moje komentarze się nie ukazują,pomimo konta rejestrowanego ?
Czy tu obowiązują zasady,które sami wprowadziliście ?
90% to na ten kabaret ma wyrypane,ale dobrze niech sobie wygra Pis przynajmniej nie będą mogli zgonić na opozycję ,że do takiej ruiny gospodarkę doprowadzili.Ja przeczekam te pa re lat ,ale przeciętniakowi za pensje 3000zł netto to współczuje życia w tych czasach jakie własnie po woli nadchodzą.
Trąbienie przez MK-B i jej pomagierów (na salonie również) o bojkocie tych wyborów jest ściemą. Oni jeden drugiego na noszach poniosą do tych wyborów. Będą straszyć śmiercią od kopert. Ale sami je wezmą i zagłosują. Jeśli ich kandydatka zdobędzie drugie miejsce to natychmiast narracja się zmieni, z „nielegalnych wyborów” na „taka była wola suwerena”.Teraz wstrzykują jad uśpienia. Szatańskie podszepty: „nie głosuj, nie ma potrzeby, Duda i tak wygra w pierwszej turze, zostań w domu”. A sami jak jeden mąż pójdą głosować.
Wybory jednak nie w maju? RMF: 12 posłów Porozumienia przeciw głosowaniu korespondencyjnemu
Zarzucali Komorowskiemu że jest notariuszem rządu ale Duda okazał się jeszcze wydajniejszym długopisem niż on.
Najnowsze dane z Piotrkowa mówią o 5 chorych A oni i tak w izolacji kontrolowanej. Panika ludziom mózgi roztapia. Ja idę glosowac
Demokrata, w zakładce komentatora 97-300, dokładnie opisuje, jak będą wyglądały wybory korespondencyjne w Polsce. Widać, że gostek jest blisko korytka, bo opisuje dokładnie, jak będzie wyglądał zestaw wyborczy i jak z nim należy postępować. Napisał również o komisjach wyborczyczych, których nie ma, ale nic nie napisał o mężach zaufania, których też nie ma. Nie napisał również o niezależnych obserwatorach tych psudo wyborów, których z wiadomych względów też nie ma. Stąd wnioskuję, że Korea Północna jest dla Polski wzorem demokracji, a Kim Dzong Un jest wzorem do naśladowania dla obecnych elit politycznych. Z partynym pozdowieniem, dyrdymał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!