Na jednym wjeździe Obi na drugim Castorama.
Wewnątrz Brico Marche.
Coś musi wypaść. Jak wypadnie jedno to kilkadziesiąt osób znowu straci pracę.
11 biedronek, żabek, CH echo, Kaufland, Focus A mieszkańców 60000 może mniej.
Za to zamykamy przychodnie.
Jeszcze mamy trochę miejsca zaprosmy Practicera i inne markety.
Za duzo tego.
Za duzo.
Widać większość wiecznie narzekających nie robiła nigdy remontu dlatego nie wie że takich sklepów i więcej tym lepiej druga sprawa ludzie tam znajdą pracy im więcej pracy tym zarobki w górę. Nomi nie splajtowało w Piotrkowie tylko przejęło je obie. Według 97-300 to mieszka może 10 000 mieszkańców. Rzygam od tego narzekania u
Markety i mediateki to dla miasta najważniejsze i jak na Piotrków za dużo już budowlanki i tak każdy Chińszczyzną handluje a ceny i tak są za wysokie . UE dwóch prędkości ceny zachodnie a zarobki z trzeciego świata.. Nie będzie rozwoju w tym mieście jak i w kraju przez urzędników bo coś tam muszą uchwalić wydać pozwolenie warunki uzgadniać a może by tak wylać urzędników na bruk zostawić paru radnych i skarbnika a całą resztę odsunąć jak planistów bo to szkodnicy żerujący na inwestorze dużym czy małym. na swoim placu powinienem budować to co chcę i jak mi sie podoba urzędnika nie powinno to obchodzić było by ciekawiej urbanistycznie a nie tak jak teraz stoją blokowiska takie same,osiedla domków jednorodzinnych na jedno kopyto i jak to wygląda ?. Dziś jest tak co nowy rząd i ustawy to nowych urzędników przybywa do gnębienia społeczeństwa a ja takich nazywam pasożytami bo nic nie produkują a marnotrawią publiczne pieniądze. Proszę mi pokazać choć jednego co zrobił coś pożytecznego dla tego miasta od 27 lat. Nie ma takiego w tym mieście.
Beznadziejni to są komentujący którzy narzekają. Najlepiej jakby pozamykali wszystkie sklepy i żebyście nie mieli gdzie kupić papieru do podcierania. Przeszkadza wam to, że nie musicie jechać do innego miasta aby zrobić porządne zakupy?
Tak tylko kolejnego marketu w tym mieście brakuje :-) Brawo dla rządzących. Biedronkę z boku postawcie jeszcze !!!
Ludzie, opanujcie się z tą krytyką! 250 osób będzie pracowało bo nie mają wykształcenia ani umiejętności żeby pracować na bardziej ambitnych stanowiskach. Na Heringa - największą firmę produkcyjną w mieście też psy wieszacie - bo Niemiec, bo mało płaci, bo atmosfera nie taka. Tylko jakoś nie widać, żeby Polacy stali w kolejce do budowania fabryk w PT i płacenia wszystkim jak leci po 3 - 4 tyś. na rękę i zapewnieniu super socjalu z miłą atmosferą w komplecie. To ja wolę Castoramę z Agatą niż zarośnięte pole. A czy będą klienci to już nie nasz problem. Także wyluzujcie z tą krytyką wszystkiego!
Chrzanić to co z Castoramą, popatrzcie na zdjęcie, co się stało z liśćmi na drzewach. Koniec świata.
ludzie tylko narzekacie lepiej niech bedzie castorama i wieksza konkurencja niz chwasty przy drodze
wieczne narzekania jak cos robia w miescie zle nic nie robia zle ludzie opanujcie sie zawsze mozna zmienic miasto narzekacie ze ludxie nie maja pieniedzy ale zobaczcie prxed swietami co sie dzieje w kazdym sklepie sa tlumy wiec narzekajacy pomysla logicznie ze w tych marketach ludzie beda mieli jakokolwiek prace.
opracowanie miejscowego planu zagospodarowania to proces trwający ok. 8 miesięcy.Pytanie: czy R.M podjęła stosowną uchwałę o przystąpieniu do opracowania takiego planu? Informacje o budowie takiego przedsięwzięcia są mało wiarygodne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!