Tak. Na nieużywanym grzejniku podzielnik wskazuje zużycie 2,5. W czasie rozmowy z pracownikiem spółdzielni pan się śmieje i mówi, że trzeba zapłacić bo może zawór nie jest szczelny...
Nie wierze w to co mówi prezes. Poczekamy na rozliczenia i okaże się czy nie ma "wypaczeń". Płyn w te upały ubywał w oczach a "ta pewna nadwyżka" to panie prezesie była przewidziana i została zużyta w okresie letnim 2019roku. Zapas jest do rozpoczęcia sezonu grzewczego a nie jego zakończenia. Czy wieczna księgowa dalej pracuje w, spółdzielni?
Kończy się zimą mam zużyte 0,5 stopnia. Teraz mamy 15 sierpnia i mam zużyte prawie 2 stopnie. I za ile będę musiała zapłacić???
pracownicy spółdzielni przymierzają się do odczytu---a kiedy fachowcy skończą się przymierzać i zaczną sprawdzać???
Tłumaczenie to złoto. Nie odczytywaliśmy wiosną bo była epidemia (300 przypadków dziennie) dlatego będziemy odczytywać jesienią bo jest większa epidemia (800 przypadków dziennie). Przecież jak dzieci wrócą do szkół i przedszkoli to ryzyko tylko wzrośnie. Zamiast zrobić to teraz, albo miesiąc temu jak ryzyko było najniższe to nie, będziemy czekać na szczyt we wrześniu. Nie zdziwcie się jak was wtedy ludzie do lokali nie będą wpuszczać a będą mieli solidne uzasadnienie na taką okoliczność. Spokojnie można było odczyty zorganizować teraz. Rozumiem że we wrześniu nie można wyjechać na urlop?
Wielkie halo będą odczyty we wrześniu a afera jak nie wiem co....nie ma ciekawszych wiadomości z Piotrkowa hmmm no w sumie nie ma, bo o czym tu pisać.
A co z mieszkańcami spółdzielni karusia....??? Oszukiwaniu na każdym kroku nie ma końca. Na wodę, energię fundusz remontowy,ubezpieczeń itp. Zarząd jak i prezes bezkarni sprawy w prokuraturze jak i na policji co chwile zmiana księgowej. Kiedy będzie koniec bezkarności???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!