Pomyśleliście o wędkarzach? Wyobrażacie co się będzie działo z łódkami jeżeli obok przepłynie motorówka? O ciszy i spokojnym wędkowaniu też będzie można zapomnieć,ale ważne że burżuje na motorówkach będą mieli gdzie się wyszaleć.
Mam przyczepę kempingową od kilkunastu lat na Mokrych i naprawdę, używanie od pół roku silników spalinowych nie zrobiło na większości żadnego wrażenia. Krzyczą niektórzy wędkarze, ale tak naprawdę oni zawsze są niezadowoleni a jak jak spytasz czy biorą to odpowiedź standardowo......NIE BIORĄ:-)
W kampanii wszyscy o zmianach, więc i nad Zalewem czas na nie. Motorówki to może pierwszy mały kroczek
PS. Nie mam motorówki
Wprowadźmy zakaz bzykania się w gumkach w samochodach w lasach w koło zalewu w godzinach nocnych z przyczyn wyrzucania gumek poza samochód.
Byłem nad zalewem by odpocząć ,pooglądać co wyczyniają ptaki wodne i może złowić jakąś rybkę.Siedziałem sobie spokojnie -pełny relaks .Naraz pojawił się ponton z ryczącym silnikiem.Wszystkie ptaki pouciekały a mnie zrobiły się oczy czerwone.Wypowiadają się osoby które po czasie dowiedzą się że nie mają racji.Ze skarbu który mieliśmy zostanie dziadostwo.Gratuluję popierającym a współczuję tym ponoszącym konsekwencje.Przecież wystarczy wybrać się na zbiorniki gdzie wszystko można i zobaczyć co nas czeka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!