metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mom ~mom (Gość)17.08.2014 09:43

Jestem za sklepem

15

??? ~??? (Gość)17.08.2014 11:52

"mom" napisał(a):
Jestem za sklepem

I pijesz tam jabola?

31

Pietrek Pietrekranga17.08.2014 12:42

Dla mnie w Piotrkowie jest za duzo kosciolow. Zamknijmy polowe

35

wizytator ~wizytator (Gość)17.08.2014 14:25

a co z Żabką na rogu Sieradzkiej i pl.Kościuszki?Jest 250 metrów od kościoła ojców Bernardynów?Jakoś to nikomu nie przeszkadza że w linii prostej nie ma chyba nawet 50.

12

jakaona ~jakaona (Gość)18.08.2014 00:31

"mom" napisał(a):

a może sterczysz :))) pod tym sklepem jak cała rzesza "spragnionych"...interesujące dlaczego po zakupie alkoholu ci spragnieni nie idą do swoich domów albo pod swoje klatki itd itp tylko chowają się w krzakach? Jaka to zależność? Bo jak dla mnie takie sklepy mogą istnieć ale ci...wiecznie pod nimi "mieszkający" - niekoniecznie...Pozdrawiam wiedzących jak i czy...:) spożywać alkohol :-)

30

igor ~igor (Gość)18.08.2014 07:27

Piotrków Tryb- to miasto Kościołów ,kumoterstwa ,obłudy. fałszu- panujący Cysarze- już za pare dni pożegnają się ze złotym korytem Wielkiego ZEUSA!- czekamy niecierpliwie upadku tego Cesarstwa! Chłopi do roli. robotnicy do fabryk , pasta do zębów

22

mom ~mom (Gość)18.08.2014 08:36

"" napisał(a):

oczywiście ...... teraz jabol nazywa sie CYDR .....

01

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)18.08.2014 09:55

Zlikwidować Żabki bo też są w sąsiedztwie szkół i kościołów, zlikwidować Biedronki, Polo , itd. itp. doprawić d...e uszy i cieszyć się że ludzie w Piotrkowie są tak szczęśliwi że nie mają większych problemów .Żal.

12

Prezes Kozłowski ~Prezes Kozłowski (Gość)18.08.2014 09:56

Kościoła Katolickiego niech tutaj gawiedź nie obraża. Nabrało odwagi przez Palikuta i innych "postępowców" i szaleje. Nie tędy droga. Kościół w Polsce to ostoja polskości i basta. Już szalał taki jeden - najdelikatniej mówiąc - fircyk co to posłowaniem się podobno trudzi. Już do telewizora się w majtkach modlił. Oby przepadł na zawsze w niebyt polityki, bo nawet do tego pomyleniec się nie nadaje.
A co do sklepów, to pewnie chodzi też o względy estetyczne, co by się menelstwo przed kościołem czy szkołą nie pasło. Ale popatrzmy z drugiej strony - czy ten wodopój będzie 50 czy 350 metrów od danego miejsca, to - kurka wódka - i tak dojdzie do zakupu, więc to trochę walka z wiatrakami.

Komentarz był edytowany przez autora: 18.08.2014 09:59

61

tina tinaranga27.08.2014 21:36

brawo panie prezesie kozłowski za te słowa o palikucie i tym co się modlił przed telewizorem.wstyd,że takie coś zasiada w naszym sejmie i reprezentuje polskę.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat