Ja tam jestem za iluminacją starego rynku. Nie pozbawiajcie pani Małgorzaty świątecznego klimatu do zorganizowania kolejnego latającego cyrku, bo z pewnością jakieś hasło przygotuje (lub już przygotowała), aby piotrkowska gawiedź mogła wysłuchać tej duchowej przewodniczki Trybunalskiego grodu.
Co druga latarnia w mieście powyłączana, ale chińską tandetę w Rynku trzeba podświetlić. I gdzie tu racjonalne i gospodarskie myślenie?
Pierdzistołek pobierający prawie 20 tysięcy miesięcznie mówi nam, że każda złotówka się liczy. Na taczki tych darmozjadów.
Dramat! Ludzie będą marzli albo jeszcze bardziej palili śmieciami (np. okolice pętli na Wierzejach), ale choinki i inne prądozżeracze muszą świecić. Gdzie rozum? Co druga latarnia wyłączona ale łaskawca nie będzie odbierać atmosfery świąt...
Coraz gorzej w tej naszej mieścinie :(
My tu o świecidełkach,a ja marznę i się pytam kiedy węgiel będzie ekogroszek?
Tylko żeby życzeń świątecznych nie składali, bo każdy wie że są nieszczere.
Czy to jest racjonalne podejście w dobie obecnego kryzysu i inflacji? Nie ma ważniejszych wydatków?
Prezydent nie może sobie odmówić spotkania z wyborcami i dania im podarków z miejskiej kasy w okresie przedwyborczym
...Liczy się każda złotówka... I kto to mówi, ci którzy biorą największą kasę z tego miasta Może jeszcze odwołajcie święta i będzie komplet
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!