Głosowałem na niego, bo nie chciałem więcej polityki pana Krzysztofa Chojniaka w tym mieście, ale z każdym dniem zaczynam żałować tej decyzji coraz bardziej. Kolesiorstwo jeszcze większe niż za poprzedniego prezydenta, "lewe" konkursy, w dodatku te same twarze. Idźcie dajcie spokój, wyborcy zostali oszukani. Więcej nie zamierzam uczestniczyć w wyborach w tym mieście.
To od następnego meczu widzę jak pan prezydent siada na Relaxie za słupem i ogląda mecz!!!
Przecież jest zabezpieczone finansowanie na przebudowę hali Relax, więc po co wyważać otwarte drzwi. Hala powinna być w miarę blisko centrum. Jeśli na tym wam nie zależy to już lepiej zbudujcie ja np. w Longinówce.
Tak tak tak, najlepszy remont Słowackiego co było zrobione niedawno. My z Bujen musimy taka Żelazna jeździć. Łeeee
przez tyle lat się zastanawiali i nic nie wymyślili. nie ma hali widowiskowej- sportowej, basenów z prawdziwego zdarzenia, Bugaj zarasta, lodowisko to raczej ślizgawka;co mają robić dzieciaki w tym mieście tylko ćpać, pić i palić z nudy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!