Wkurza mnie że robią wycinki drzew, a mnóstwo ich leży powalonych i nikt ich nie rusza... Nie zajmują się nimi. Jak niedawno wzięłam sobie kilka patyczków żeby zrobić ognisko dla dzieci z kiełbaskami dostałam mandat!!!!! a nie zniszczyłam nic, wzięłam sobie dokładnie 6 gałązek leżących na ziemi.. I to nie jakiś nowych, ale przynajmniej rocznych.... Skoro ich nie interesują leżące gałęzie, tylko wolą ścinać nowe i zdrowe to czemu nie pozwolą normalnym ludziom sobie pozbierać tego co leży?
Komentarze trolli powinno się nawet nie publikować a co dopiero komentować. Zaśmiecają i zamulają pisząc "bełkotem" byle napisać.
oj jakie to mieszczuchy EP są głupiutcy, drzewa w lesie wam przeszkadzaja serio ? jak w moich oolicach Lubien/ Straszów cały wrzesien chodziły pielgrzymki ludków za grzybami gdzie 95% to rejestracja EP i śmiecili i nie potrafili sie zachować jakos nie było artykułu, bo co tam jestem Piotrkowiak jade na wieś wiec se stane na srodku drogi a co.... smieja sie ze wsi, a prawda jest taka ze miasto od wsi sie powinno kultury uczyć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!