Wreszcie będzie jak dawniej, stare konie z 8 klasy będą uczyć 1 ósmoklasistów chuliganki, palenia fajek, solówek itd. ŚMIESZY MNIE ta ciemnota ludu wiejskiego- byle było na chleb i klappupka leserka przy telewizorze. Zastanawia mnie jedno do czego ci zacofani ludzie chcą tak naprawdę wracać- bo chyba nie do tych zasyfianych obdartych podstawówek z komuny z wzniosłymi komunistycznymi banerami i hasłami na ścianach oraz prezentacją komunistycznych bohaterów? Obecny system szkolenia który kształtował się latami zostanie zmieniony na system komunistyczny. Czyli system który wejdzie i ponownie będzie docierał się latami. Chyba że program nauczania zostanie bezpośrednio zapożyczony od GIERKA!!!! Żal mi plebsu który sam nie wie w czym uczestniczy, najpierw był za gimnazjami, teraz przeciw, a za kilka lat znowu zapewne powrócą do gimnazjum bo się we łbach przewraca co kilka lat!!!
Jakie to proste, z gimnazjum zrobi się podstawówkę i po kłopocie. A to może jakiś zwolennik "dobrej zmiany" powie mi skąd np. gimnazjum nr 5 weźmie w przyszłym roku szkolnym dzieci do klas 2, 3, 4, 5 i 6.
Nowa grupa beneficjentów pomocy społecznej - zawód: nauczyciel, wykształcenie wyższe! Pora na kadry profesorskie i doktorskie.
Kur... Jakie głupie pytanie.
...to co z elektrownią a Czarnobylu - obuduje się sarkofagiem.
Żenada.
Prawda jest taka, że dobry wójt/burmistrz/prezydent sobie poradzi bez problemu. Słaby bądź mierny włodarz będzie miał problemy.
"Budynki na pewno nie będą stały puste". To oczywiste, stworzy się nowe etaty urzędnicze dla swoich i po kłopocie. Największy zakład pracy w mieście i powiecie musi się przecież rozwijać.
Dziwne pytanie. A co w nich było przed powstaniem gimnazjów. Będą w nich szkoły podstawowe. Przestańcie zadawać takie głupie pytania, dzieci nie będzie mniej po likwidacji gimnazjów.
"Wreszcie będzie jak dawniej, stare konie z 8 klasy będą uczyć 1 ósmoklasistów chuliganki, palenia fajek, solówek itd. " Życie to nie je bajka , to je bitwa .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!