To trzeba zrównać z ziemią i postawić nową. Chyba panowie radni nie mają pojęcia o przepisach. Wchodzą niedługo w życie nowe przepisy odnośnie widowni na meczach ekstraklasy piłki ręcznej hale muszą mieć min 3000 miejsc siedzących a jeśli zburzy się ścianę tam gdzie są tzw"drewniaki" nie uzyska się ponad 2000 miejsc. Piotrków piłą ręczną stoi ale cóż mediateka ważniejsza
To wszystko nic w porównaniu z ruiną o nazwie Europa i tym co za nią.
Jak to się dzieje że mieszkańcy widzą inne potrzeby niż pan Chojniak. Problem chyba w tym że nie będzie tzw ojcem chrzestnym sali sportowej za to pomysłodawcą i budowniczym mediateki już tak i tak się zapisze na kartach historii naszego grodu.
No tak mediateka ważniejsza przecież bez niej nasze miasto zginie!!
Tylko Piotrków nie ma hali z prawdziwego zdarzenia,mając tak wspaniałe drużyny sportowe.Cza najwyższy to zmienić.
pani Marlenko podobno tam się i Tężnie zmieszczą więc spokojnie
A po co nowa hala ? Przecież EP to miasto emerytów a Oni na żadne mecze nie chodzą , młodzież już dawno wyjechała nawet już przedszkolaki uciekają, bardzo mało kibiców chodzi na mecze więc po co ta hala ,dla kogo ?Nie lepiej przeznaczyć tą kasę na dofinansowanie mediateki ? Wtedy wszyscy będą zadowoleni.
Moja kasa i mój za nią kupiony alkohol.
To ja wolę mediatekę. Po co hala sportowa ?? Ani u nas w mieście porządnej drużyny, a to co reprezentują piotrkowscy kibice, też woła o pomstę
Kasy na przebudowę hali nie ma ale za to miliony na durną mediatekę są...
radni z pis proszę blokować i nie dać zmarnować publicznych pieniędzy najpierw doprowadzić chodniki i ulice w mieście ,a następnie można wydawać pieniądze na zaspokojenie chorych ambicji co po niektórych urzędników ja osobiście chodzę na większośc imprez sportowych i nie widzę natłoku tak jak to miało miejsce na hali przy ul. Sikorskiego.Jak znam życie będzie tak jak w większosci miast dam przykład Bydgoszczy byłem na meczu siatkówki z Zaksą i hala może była zajęta w 40% . Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!