metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)01.08.2014 11:24

"kargul" napisał(a):
Pan Jacek na Prezydenta

Z tą częścią wypowiedzi się zgadzam.

10

kargul ~kargul (Gość)01.08.2014 08:46

Pan Jacek na Prezydenta . Niech robi zadymę bo w łodzi mu się nie powodzi , to jest głowa dla Piotrkowa.

20

97-300 97-300ranga31.07.2014 20:48

[cytat="tutaj"]Prezesie, przypominam Ci, że jestem jedyną osobą na tym Forum, którą przeprosił 97-300.[/cytat Szanowna Pani,zważywszy na wiek cieszy się dobrą pamięcią. Pozdro.

20

. ~. (Gość)31.07.2014 11:17

Znalazł się dobry ujek ,nie wiesz czasem.Tylko ograniczonym ludziom można prać mózgi panie Sz.

31

= ~= (Gość)31.07.2014 10:55

Tekst Pana Pawła Ciszewskiego, który ukazał się dziś na Fb. Pan Paweł apeluje by pomóc prezydentowi Chojniakowi
Pomóżmy jakoś Prezydentowi naszego miasta! Ile strachu przed utratą władzy musi być w tym małym serduszku, zeby obawiać się przyjąć dla dzieci akcji wartej 50 tysięcy. Jak ciężko musi być potem patrzeć w lustro ze swiadomością, ze dla wlasnych ambicji zrezygnowało się z atrakcji dla dzieci. Ze mogły coś zobaczyć , a nie zobaczą. Ile razy znajomi księża muszą teraz klepać po plecach, żeby przekonać , że Bogu to się podoba. A te bidne przydupasy. Jak oni muszą się napocić. Natlumaczyc w anonimowych wpisach i nieanonimowych wywiadach. Tiaaa tytaniczna praca. Żeby chociaż nagroda za wierność była tego warta ....Prezydencie a może by tak pięścią w stół!. Nie słuchać malostkowych, cynicznych szaraczków i pokazać, że leży Panu na sercu dobro dzieci i jest Pan ponad takie wzajemne animozje, domysły? No cóż proponuję, ale nie sądzę. Do tego trzeba mieć polityczne jaja i interes społeczny cenić bardziej niż interes " Kolegów Razem". Aha, do znajomych. Proszę nie dzwońcie do mnie i nie smsujcie, ze fajny tekst tylko obawiacie sie dać lajka. Ja to rozumiem. Każdy chce zyc i nie mam do Was zalu. Ale markotnieję po tym.

72

Fantastic boy ~Fantastic boy (Gość)31.07.2014 10:35

"tutaj" napisał(a):
jestem jedyną osobą na tym Forum, którą przeprosił 97-300.

Bez 97-300 zostały tu tylko flaki z olejem,wieje nudą.

31

e ~e (Gość)31.07.2014 10:37

Czy Prezes Kozłowski to ktoś z Stowarzyszenia Busola ?

32

filozof ~filozof (Gość)31.07.2014 10:41

Prezesie Kozłowski dlaczego w 54 gminach Kolorowa Lokomotywa jest ok a tylko w Piotrkowie są problemy?

42

Prezes Kozłowski ~Prezes Kozłowski (Gość)31.07.2014 09:49

"filozof" napisał(a):
Myślę,że tacy jak prezes Kozłowski i inni tego nie rozumieją. Chyba,że dostają coś za te negatywne komentarze.....

Właśnie rozumieją, rozumieją. Zastanawia mnie, czemu nagle tak bronicie Sokalskiego? Czy ktoś z Was zna szczegóły ewentualnej umowy w sprawie tej lokomotywy? Może jednak do tego się dokłada (i to sporo) a nie tylko dostaje? Jeśli nie wiecie, to nie ujadajcie szanowni państwo.
Piotrkowski MOK dla dzieci w wakacje A.D. 2014:
- we wtorki - wakacyjny teatrzyk
- w środy - kino letnie w Focusie
- w czwartki - rodzinne festyny plenerowe
- w piątki - wycieczki edukacyjno-rekreacyjne po regionie
- od poniedziałku do piątku - zajęcia artystyczne w świetlicach.
Mało? Wynotowane z plakatu ze strony MOK-u. Nie jestem pracownikiem MOK-u, żeby nie było. Więc chodzi o coś innego niż kampanię kandydata Sokalskiego?

34

wyborca ~wyborca (Gość)31.07.2014 09:07

Sokalski "się promuje"? Może, ale Chojniak też się promuje i to mniej korzystnie, bo tylko uświetniając, przecinając wstęgę, podpisując porozumienia itd.

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat