Piotrkowscy kałesiacy zapytajcie swoich starszych kolegow jak kiedyś na Widzew jeździli, a później sie poprzerzucali. Zero honoru.
Apropos kozakow z lks siedzialem kiedys na dolku na komendzie z jednym z nich chodzil po celi krzyczal kopal w drzwi awanturowal sie i przyszedl pan policjant i zapytal chcesz k...o w ryj i do samego rana juz byla cisza i spokoj
Wiadomo czy ma związek.Wlascicielka mieszkania i właścicielka auta to jedna osoba.
kibice bez powodu takich rzeczy nie robią, musiał typek zajść komuś za skórę pzdr
ŁkS przesadził brak zasad pogrąży a debili w szczególności. Jak można niszczyć komuś dom...skoro się ganiają niech ganiają się poza domem, pracą, miejscami gdzie ćwiczą tak to funkcjonuje po ćpaniu pewnie zatracają resztki rozumu.
Dlaczego ja mam wachac ten smrod?co ja mam z tymi ludzmi wspolnego?mieszkam blisko ale ich nie znam!
Jakim trzeba być imbecylem, żeby mieć wspólną pasję i tłuc się nawzajem bo się kibicuje różnym drużynom. A jeszcze większym imbecylem trzeba być żeby tłuc się o drużyny z sąsiedniego miasta...
Jak widzę wielkie, niecenzuralne bazgroły/napisy na murach i blokach tych pseudokibiców to całkowicie tracę szacunek do tych dwóch klubów z Łodzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!