wstydzicie się razem z nim? Panie Staszek a ty jak tam myślisz? Prawda to czy nie? Twoje przemyślenia z fb są jedynie komiczne haha. Prawda boli co?
Jakie miasto, taka telenowela. Brak reakcji na tragedię, strach przed zajęciem stanowiska. Strusiowe, mnie to nie dotyczy.Ryba psuje się od głowy. Wszyscy to wiedzą. Słabe to, panie. Jakaś autorefleksja?
on myśli że co wolno wojewodzie to nie tobie smro........dzie. Pan na włościach
Ludzie naprawdę to was rajcuje? Nie wiemy co nam za chwilę na głowy spadnie a wy zajmujecie się obyczajówką? Zróbcie drobny wysiłek książkę poczytajcie, z dziećmi się pobawcie
Starych rodziców odwiedźcie albo wnuki
Napisali, bo musieli coś napisać. Tyle, że pisząc cokolwiek, nie napisali nic. Przykro się na to patrzy i jeśli to prawda, co mówią, to całym sercem jestem z tą (tymi), których skrzywdził. Pamiętać trzeba, że nie pomoże tutaj zatrudniona "specjalistka" od usuwania komentarzy i "czyszczenia" postów. Tych najbardziej bolesnych i tego, co zrobił nie da się usunąć...
Powinien zrezygnować z pełnionej funkcji.Skandal obyczajowy. Jaki przykład dla innych. Wstyd!!!!!!
A co na to pani poseł Elżbieta Radziszewska? Czy nie jest jego mentorką? Na jej fb mają tyle wspólnych zdjęć.
Niech ktoś napisze o co chodzi konkretnie,bo jak mam 15reklam zamykać żeby artykuł przeczytać to mnie krew zalewa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!