A ul żelazna, Roosevelta, rakowska w lesie i wiele innych. Po co poruszać ten temat. Niech ludzie urywają zawieszenia. Najważniejsza jest choinka. Co najmniej do południa będę się z tego śmiał.
A dlaczego ta choinka ma być taka droga?
Czy ona będzie ze złota.
A gdzie ona ma stać?
Mam nadzieję ,że prezydent "pomówi" z ważnym dyrektorem od zdrowia i otrzyma odpowiedź na jakże "ważny list" naszego wodza w sprawie przyszłości piotrkowskiej służby zdrowia. Toż ten drugi przyjdzie chyba na sesję...I obejdzie się bez gońców i innych pośredników. A jak w mediach ładnie by to wyglądało. Co do Ojca Ambrożego i innych ojców ....nic nowego.
Ja mam nadziałce 30-metrowy świerk. Oddam za darmo! Proszę o kontakt.
Dlaczego nigdzie nie ma informacji o zmianach cen biletow u kierowcy dzisiaj byl szok poniewaz od dzisiaj jest zmiana informacji brak to cale MZK nikogo o niczym nie informują
Wlasnie przeglosowali budzet na choinke na 100 tys Tak informacyjnie kase zabrali z remontow drog
Oferty na choinke jeszcze nie wybrali bo wczoraj Karzewnik je dopiero dostał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!