metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Abakus ~Abakus (Gość)07.08.2010 17:58

Czyżby Piotr Włostowic zmienił nick na jednawodka, hehe. Podobny styl, podobna forma i ten sam ton człowieka zakompleksionego. Lookałem z czystej ciekawości na inne fora, na których swego czasu Piotr W. pisał. "Bidula" nie wiedział, że posty w topicach są zczytywane po IP usera. I tak sobie sam odpowiadał na wcześniejsze wpisy Piotra W. pod kolejnymi nickami lub jako anonim. Czyli to takie gadanie do siebie żeby się dowartościować... "Oj kobity by mu się przydało" - jak kiedyś w filmie powiedzieli.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.08.2010 18:05

"Abakus" napisał(a):
Czyżby Piotr Włostowic zmienił nick na jednawodka,

No,teraz to się zacznie!! A miałem wyjść na małe piwko.Co tam...siedzę i czekam!!!

00

97-300 97-300ranga07.08.2010 19:35

"jednawodka" napisał(a):
A kolega co tak przycichł jakoś?

Zaszkodziła mi wódka,ha,ha,ha.Stop komunie!

00

xyz ~xyz (Gość)08.08.2010 10:20

"97300" napisał(a):
Zaszkodziła mi wódka,ha,ha,ha.Stop komunie!

Trzymaj się 97-300. Jestem po twojej stronie.

00

zigg ~zigg (Gość)08.08.2010 10:53

a ja nie napisze co sądze o Włostowicu bo bym dostał bana.

00

predatorback ~predatorback (Gość)08.08.2010 10:58

"Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka".

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)09.08.2010 13:30

"Abakus" napisał(a):
Podobny styl, podobna forma i ten sam ton człowieka zakompleksionego.

I ten sam IP :)

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)09.08.2010 13:32

"jednawodka" napisał(a):
Niedawno, bo dopiero 3 sierpnia się uaktywniłeś na forum i jak widzę, w ściśle określonym celu.
Z pewnością też nie nazywasz się Marcin Majewski, tylko całkiem konkretnie inaczej. Podobnie, jak ja też nie nazywam się jednawodka.
Szanowny Marcinie!
Nie czuję się jakoś specjalnie w obowiązku, ale skoro już się zalogowałam dzisiaj, to chcę Ci uzmysłowić, bo jak widzę, masz w tym zakresie niedostatek informacji, ale od pisania, mówienia i ukazywania miasta Piotrkowa Trybunalskiego w samych tylko ciepłych i żywych kolorach, w pełni blasku, sławy i chwały, w samych superlatywach, ochach i achach, w tęczy sukcesów i całego pasma jednoznacznie trafnych decyzji - jest kilka osób, większość zatrudnionych na etatach, którzy za tę czystą robotę pobierają całkiem godziwe pensje. Robią to zawodowo w ramach powierzonego im przez pracodawców zakresu obowiązków.
Dla przeciwwagi jeden głos jakiegoś tam Włostowica, może jeszcze kilkorga krytykantów - w niczym spokoju mieszkańcom i miejscowym władzom, nie burzy! Spokojnie! Świat się nie kończy!
Wyjaśnij proszę, bo mnie to intryguje, dlaczego uparcie insynuujesz publicznie na forum, że Włostowic "oczernia", a to co pisze "robi pod przykrywką troski o dobro Piotrkowa."
A czy nie przyszło Ci do głowy, że - kto wie, może robi to z rzeczywistej troski o dobro Piotrkowa? A to, jaką wybrał formę, to już sprawa kreacji samego autora?
Czy każdy musi, jak Mickiewicz, pisać musi ponad 260 stron nieustannie 13-zgłoskowcem?
Sam widzisz, że można być indywidualistą.
Ty jesteś indywidualistą - łodziak piszesz jako Łodziak.
Pozwól zatem innym na indywidualność.
Tak więc Marcinie, raczej nie trać czasu na posty, które i tak niczego nie zmienią. Ludzie bowiem będą pisać swoje, dopóki będą w tym widzieć cel albo dopóty, dopóki im się po prostu nie znudzi.
Jeżeli naprawdę zależy Ci na tym, aby wnieść w to forum konkretny wkład, to się zaangażuj. Stań z konkretami i kontrargumentami. Obalaj opinie innych i udowadniaj swe racje.
Zrób sam coś dla miasta, o którym, nie rozumiem zupełnie dlaczego, piszesz Miasto. Tak wolno napisać np. o Nowym Mieście nad Pilicą, czy o Nowym Mieście nad Wartą, o Miastku czy o Miasteczku Śląskim!
Ale o Piotrkowie - miasto Piotrków Trybunalski. Nie popadaj w jakąś uczuciową histerię!
Podziel się także ze mną, a być może kogoś innego jeszcze to zainteresuje, bo chętnie piszesz w ostatnich dniach, dlaczego słowo łodziak piszesz nieustannie wielką literą jako "Łodziak"? Czyżby coś się w ostatnich dniach zmieniło w zakresie pisowni, a co umknęło mojej uwadze?
Pozdrowienia!

"Łódź niech spływa - Piotrków na fali"

00

kris krisranga10.08.2010 11:49

"Marcin-Majewski" napisał(a):
I ten sam IP :)

"jednawodka" wysyła komentarze z innego adresu IP niż Piotr Piotr Włostowic .
Piotr korzysta z łódzkiej TOY'i a "jednawodka" z osiedlowej (też łódzkiej) firmy FORWEB. Więcej podać nie mogę :)

00

Julka ~Julka (Gość)10.08.2010 12:04

"kris" napisał(a):
"jednawodka" wysyła komentarze z innego adresu IP niż Piotr Piotr Włostowic .
Piotr korzysta z łódzkiej TOY'i a "jednawodka" z osiedlowej (też łódzkiej) firmy FORWEB. Więcej podać nie mogę :)

I Lola też z łódzkiej TOY. Trzyosobowy zespół zgrany: Trąbka, pompka i organy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat