a co komu przeszkadza na jaki kolor jest pomalowana kamienica,grunt że jest odnowiona i czysta.
Zaczyna się kampania wyborcza,więc trzeba się pokazać, pytać nawet bez sensu - pomyślał radny Brylski i wypalił z kolorem.
Powiem tak- jest dużo gównianych rzeczy w moim mieście, ale w tym przypadku uważam, że niektórym ludziom NAPRAWDĘ kompletnie nic się nie podoba. Wg mnie elewacja wygląda całkiem fajnie.
W końcu to w obszarze zabytkowym. należy chyba dążyć do jakiejś historycznej autentyczności. Zbadanie próbek w wyspecjalizowanym laboratorium godne pochwały!
Jedna z ładniejszych elewacji w piotrkowie piękna kolorystyka niepowtarzalna. Bryle dla Brylskiego bo niewidzi pięknego.
brylski uczyl plastyki w podstawówce - byłej SP15 na Broniewskiego. Dlatego uwaza, ze zna się na tym.
Klasyczny przykład tego, gdy chce się błysnąć medialnie i wygaduje totalne głupoty. Ale ok, kampania jest i o wszystko będą się przyczepiać.
Doprawdy, nasi radni mają coraz to większe problemy. Właśnie tym się zajmujecie? Chodzeniem po mieście i wyszukiwaniem takich małych głupot? Weźcie się za robotę! Artykuł z serii "śmiechu warte"
wiecej takich perelek :) ja mam z ta kamienica bardzo mile wspomnienia, z tamtejszym dawnym BWA :) to byly czasy!!!! WIECEJ, WIECEJ WIECEJ odnawianych kamienic w Rynku!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!