Co powinien wiedzieć o Piotrkowie...Hmm pewnie powinien wiedzieć kiedy na mieście będzie waliło gnojówką z okolicznych pól.
Wtedy wiadomo brak łaknienia odruchy wymiotne i interes ma zastój.
jak się w tym "przewodnictwie" piotrkowska gastronomia rozpasa, to już szans na dobre jedzenie nie będzie...
no ale zawsze urocza kelnereczka będzie mogła podpowiedzieć, gdzie rozchodzić tę potrzebę
No a ile takie szkolenie kosztuje? Kto za nie płaci? I czy jest egzamin końcowy by otrzymać taki piękny certyfikat? Kto jest pomysłodawcą tego szkolenia?
Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Trzeba by chyba z historią Piotrkowa Trybunalskiego zapoznać radnych miasta i zarząd miasta aby nie popełnili już takiego błędu i w kamienicy Królowej Bony nie zezwolili na prowadzenie lokalu pod inną nazwą jak "Królowa Bona". Dlaczego w Piotrkowie Trybunalskim jest tak mało właśnie nazw związanych z naszą historią lokalną.
Restauratorów to powinno się przeszkolić z gotowania a nie z historii.... Bo grochówkę, ogórkowa albo schabowego to ja mogę sobie w domu zrobić za grosze!
A będąc na starówce chciałbym zjeść coś czego w domu nie zrobię, coś nowego .... O smaku takim jaki do tej pory nie znałem......
To samo z piwem..... Jak można poić klientów tymi szczochami typu Tyskie, Lech albo Dębowe.. Jak w Piotrkowie i okolicach mamy tak dobre browary rzemieślnicze.. Tego nie pojmę nigdy
Nawet gdybym była turystą, to nie poszłabym do restauracji po to aby restaurator opowiadał mi o Piotrkowie... z założenia restauracje służą do tego aby coś zjeść i ewentualnie miło spędzić czas a jeśli taki restaurator chce w jakiś sposób przekazać historie miasta klientowi to niech to będzie przekaz w postaci wystroju lokalu czy też lokalnej kuchni... a nie monolog ze strony restauratora o historii Piotrkowa... bez sensu
Co powinni wiedzieć ? Że PODATKAMI miasto może pozamykać ich firmy.
Branżę gastronomiczną w Piotrkowie to trzeba przede wszystkim przeszkolić z obsługi konsumenta i kuchni bo to nędza, oj nędza....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!