Robienie z ludzi debili to zasługa PO i PSL. To są efekty reform tych dennych partii. Myślenie nie było w cenie a papka z Polsatu i TVN była jedyną pożywką. Kłamstwo na kłamstwie
Za Stalina powiadano: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera.
Dziś za Kaczyńskiego: Miało być tak fajnie Kaczyński obiecywał raj a gotuje nam piekło. No cóż Polacy nic się nie stało to tylko kolejna kiełbasa wyborcza. Zanim wielu rodaków się zorientuje w jakie bagno wchodzą to już będzie za późno na odwrót. Dzień będzie się zaczynać się od modlitwy o pomyślność, potem praca za bóg zapłać, msza dziękczynna, umartwianie, wypominki, spanko i abarotno świątek, piątek i niedziela. Niestety wtedy będzie już za późno by myśleć o swojej godności, prawach. Repolonizacja to w gruncie rzeczy repisizacja, po której naród ustawiony zostanie do pionu, z rączkami złożonymi do modlitwy a wszystko to pod czujnym okiem księdza Oko.
Bibliotekarz i emeryt, były pracownik poczty, radny z Warszawy – co ich łączy? Wszyscy mają znajomych w PiS lub partyjne legitymacje, dzięki którym objęli kierownicze stanowiska w KGHM. Najważniejsza jest lojalność
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Nie chcę tu generalizować, że obecna młodzież to mało inteligentni ludzie, bo tak nie jest, ale obawiam się, że gdyby obecne matury były na poziomie matur z czasów, kiedy ja zdawałem (2004 r.) to co piąty uczeń by ZDAŁ maturę...
No i co w zwiazku z tym?Na magazynach nie wymagaja matury ,tylko checi do pracy!
A to za 1350 netto, na umowę smieciową ,czesto tygodniową ,na 3 zmiany!
Super!
Zyc nie umierac!
Druga sprawa - NIE MYL WYKSZTAŁCENIA Z INTELIGENCJĄ!
gdyby młodzież myślała o nauce,a nie kto lepiej wygląda to i wyniki byłyby lepsze :)
Do "mom" - nawet najlepszy nauczyciel nie nałoży uczniowi do głowy, jeśli ten nie chce się uczyć a w szkole jest gościem, byle nie przekroczyć 50% absencji.
Kto zawinił, uczeń że nie umiał, czy nauczyciel, że nie nauczył ............ wnoszę o podwyżki i zmniejszenie i tak już niskich tygodniowych godzin pracy ...................... w imieniu rodziców .........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!