metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
his. ~his. (Gość)01.05.2021 16:53

Chojniak a TBS nie piotrkowski .cyt." Autorami tych opinii były zapewne osoby, którym choćby najkrótsza rozłąka z prezydentem sprawia niewymowny ból, a może nawet i cierpienie". Panie ,pewnie MC bo nie raczył się Pan podpisać pod owym tekstem. Przyznam się Panu szczerze ,że nie darzę piotrkowskiego wodza sentymentem ,lecz ze względu na to ,że jestem mieszkańcem Piotrkowa i dlatego ,że płacę podatki w tym mieście to mam prawo wiedzieć jakie to dochody ma najważniejszy urzędnik. Ba, gdyby nie wiadomości od Waszej konkurencji pewnie nikt by w Piotrkowie o dorabianiu prezydenta Piotrkowa w drugim końcu Polski nie słyszał...Co zaś do bólu jakiegokolwiek to biorę środek "wiodący" na ból...i pomaga.

80

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)01.05.2021 22:10

A co słychać u przyjaciół od Sowy.

11

emotikon ~emotikon (Gość)02.05.2021 08:30

Mnie się wydaje, że ta rubryka ma charakter humorystyczny i tak trzeba to odbierać, a nie się podniecać.

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat