W gwoli przypomnienia. Tak jak już ktoś wcześniej pisał o budowie sztucznego boiska czekam z niecierpliwieniem.
idźmy wszyscy do "naszej" mediateki. Ja będę korzystał do bólu. Na zimę będzie ciepły przystanek, a i mam nadzieję, że z kibelka skorzystam za darmo.
Obiecywałeś, mówiłeś, więc czekam na realizacje zbudowania sztucznego boiska na stadionie Concordii. Czekam nie tylko ja, ale cała amatorka. Pozdrawiamy
Ośrodek rekreacyjny dla seniorów? Wolne żarty. w tym mieście wszystko robione jest pod starych. Panie Prezydencie, pora pomyśleć o ludziach młodych, którzy są i będą siłą tego miasta. Pora wreszcie przejrzeć na oczy...
Szkolne dzieci tupią z zimna na przystankach komunikacji MZK, a czarna "lemuzyna" śmiga po ulicach Miasta .......... pobudka Magistracie ...........
Przy okazji - czy dokończono już modernizację ul. W.P. na odcinku POW - Toruńska. Zaległości to min. przełożenie sieci energetycznej, chodniki, itd. itd.
Mija już 5 lat, jak zakończono, lecz nie dokończono, i wydano środki ............ kiedy zakończenie inwestycji ..........
Ja uważam, że dużo robi się w naszym mieście, ale do wszystkiego potrzebne są pieniądze. Gdyby tak poszukać ich w kieszeniach szalonych kierowców jeżdżących po tym Piotrkowie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!