metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
owca ~owca (Gość)12.12.2014 21:41

"mieszkaniec-gmny" napisał(a):
głosowaliśmy z całą rodziną.

znajdowaliście się"w owczym pędzie"

32

mieszkaniec gmny ~mieszkaniec gmny (Gość)12.12.2014 22:37

"MO" napisał(a):
Jeszcze nie zaskoczyłeś, że już nie ma potrzeby siania bzdurnej propagandy ?

To są fakty z ostatnich dni a nie z kampanii. Ja głosowałem na WO, ale się bardzo pomyliłem!!!!

45

MO ~MO (Gość)13.12.2014 10:21

ale się bardzo pomyliłem!!!

Nie rób z siebie idioty. Środa, czwartek, piątek to trzy dni od kiedy urzęduje burmistrz, a ty się już pomyliłeś ? Może masz ADHD, albo co innego ? Pora udać się do specjalisty, aby postawił diagnozę.

Ja głosowałem na WO

Na tym forum zawsze o ile pamiętam broniłeś SB jak niepodległości.

62

sąsiad ~sąsiad (Gość)13.12.2014 11:33

Czytam te Wasze komentarze i oczom nie wierzę, skąd w ludziach tyle nienawiści, podłości, jak długo będziecie tak się opluwać. Macie nowego BURMISTRZA , macie zmiany!!! Pozwólcie i pomóżcie człowiekowi działać.Pozdro dla wszystkich myślących.

104

luzik luzikranga13.12.2014 14:26

"sasiad" napisał(a):
Pozwólcie i pomóżcie człowiekowi działać

Co ty pieprzysz? Po co pchał się na urząd, skoro nic nie wie i niczego nie umie? A poprzedniemu burmistrzowi też pomagaliście?

78

mieszkaniec gmny ~mieszkaniec gmny (Gość)13.12.2014 14:34

"MO" napisał(a):
Na tym forum zawsze o ile pamiętam broniłeś SB jak niepodległości.

Nie broniłem SB tylko normalności w dyskusji, ale uległem psychozie tłumu i uwierzyłem, że "czas na zmiany" lecz niestety to był błąd.

77

gość gm ~gość gm (Gość)13.12.2014 20:19

"dyscyplinarka" napisał(a):

Chyba Ktoś tu czegoś nie rozumie!!! Jak co roku w Mok-u odbywała się Wigilia dla dzieci i tak jak co roku termin był znany od dwóch tyg JEDNAK Gmina p. Przewodniczący Stobiecki i p. Burmistrz zmienili termin dla dzieci bo ONI tzn RADNI są najważniejsi ale co tam ważne żeby było dobre jadło na stole i przekąska, prawda?????
A najważniejsze, że Wigilię spędza się z rodziną....

55

MO ~MO (Gość)14.12.2014 10:30

ale uległem psychozie tłumu

To znaczy, że jest z tobą coś nie tak, albo piszesz z przedszkola.

62

lu1 ~lu1 (Gość)14.12.2014 11:31

"kaczaj" napisał(a):

A jakim wykształceniem ty możesz się pochwalić? Żadnym. Stąd ten prymitywny sposób pisania.

43

właścicielka piekarni :) ~właścicielka piekarni :) (Gość)15.12.2014 12:23

Cytuję:
~szperacz (Gość)
08.12.2014 21:04
Czy wiecie że jutro WO obejmuje stanowisko Burmistrza a już wiadomo kto będzie dyrektorem komunalki?Za SB jak ogłaszali konkurs to ponoć było wiadomo kto będzie przyjęty a tu konkurs nie ogłoszony a wieść niesie że nowym dyrektorem będzie zięć właścicielki piekarni która to jutro szykuje fete na sesje o godz.10-przyjdzcie spróbujemy ciasta!!! ~szperacz (Gość)
08.12.2014 21:04
Czy wiecie że jutro WO obejmuje stanowisko Burmistrza a już wiadomo kto będzie dyrektorem komunalki?Za SB jak ogłaszali konkurs to ponoć było wiadomo kto będzie przyjęty a tu konkurs nie ogłoszony a wieść niesie że nowym dyrektorem będzie zięć właścicielki piekarni która to jutro szykuje fete na sesje o godz.10-przyjdzcie spróbujemy ciasta!!!

No i gdzie ten nowy dyrektor MZK od właścicielki piekarni?
Jak smakowało ciasto zamówione przez Przewodniczącego Rady?
Polot i fantazja godna podziwu. Skąd czerpiecie inspiracje?

Cytuję:

112

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat