metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)15.07.2009 11:32

No właśnie - imprezy nielotnicze na lotnisku.
Jak wskazuje doświadczenie - więcej z tego strat niż pożytku...
A może zacząć organizować stricte lotnicze imprezy - był juz w tym roku piękny piknik modelarzy RC ( niestety informacja o tym rozpowszechniana była w zasadzie jedynie "w środowisku", ja dowiedziałem sie o niej od jednego z uczestników - kolegi z pracy).
Przypominam sobie fantastyczne pokazy lotnicze,które oglądałem jako dzieciak (może dlatego tak mi sie podobały..., ale bakcyla zamiłowania do samolotów połknąłem i trzyma mnie do dziś...). Może zorganizować choć raz w roku małe pokazy - motolotnie.paralotnie,zaprosić kogoś kto pokaże akrobacje na szybowcu ,na samolocie.Poprosić o przelot w szyku kilku śmigłowców z Tomaszowa,klucza jakichś odrzutowców np.z Łasku itp...?Może być pięknie...
Wiem,że mnie,laikowi łatwo tak mówić, ale jak tylko będziemy gadać, to nic się nie zmieni...
Pozdrawiam wszystkich związanych z lotnictwem - tym prawdziwym i tym w miniaturze!
Życzę tyle samo lądowań,co startów!!

00

xxx ~xxx (Gość)15.07.2009 14:26

O ile mi wiadomo, śmigłowiec = helikopter, nie jest wyciągany w powietrze za pomocą liny... może chodzi o szybowce??????????

00

xxx ~xxx (Gość)15.07.2009 14:52

Bardzo dziękuję za szybką reakcję i poprawienie rażącego błędu:)

Moderator: Na przyszłość: Proszę korzystać z funkcji ZGŁOŚ BŁĄD

00

XX01 ~XX01 (Gość)15.07.2009 22:00

na lotnisko dnie nadaje się na karzdą imprezę ale dni piotrkowa czy jakieś koncerty powiny odbywać się na lotnisku bo wiadamo że w piotrkowie nie ma miejs na koncerty gwiazd sławy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat