mercedesa drogówka potrafiła zatrzymac za przewóz niedozwolonej ilości osób.Ale żeby postac troche w al.kopernika i zobaczyc jak kierowcy jeżdza przez skrzyzowanie na czerwonym swietle to juz nie maja czasu.
Ludzie sobie do roboty jechali, pewnie jeszcze na czarno, żeby ich podatkami państwo nie zechlało to policja krzywdę im robi. Jakoś białych kołnierzyków nie łapią łapsy jedne.
Oczywiście, że łapią białe kołnierzyki z reguły za 150 km/h w terenie zbudowanym, płacą oni sumiennie 500 zł za takowe przyjemności.
1.Przypominam tylko wypadek z Nowego Masta n/ Pilicą.
2.Jak pracują na czarno tzn. ze okradają Ciebie Mnie i jeszcze tych policjantów.
3. Przykładnie ukarać kierowcę i szefa firmy !!!!
To fakt ale jak człowiek nie ma czego do garnka włożyć to nie będzie się pieprzył z jakimś myśleniem czy na czarno czy na biało. Żal mi takich ludzi, którzy są wykorzystywani ale nie żal mi złodziei, którzy mają kasę na życie a jeszcze okradają innych. Masz szczęście, że to Ty D17 nie musiałeś jechać takim busem. Ale ile osób musi tak podróżować. Musi, a nie chce.
Komentowałem fakt pracy na czarno i szarej strefy - a nie motywację ludzi tak pracujących bo to już całkiem inna kwestia
Gdyby ludzie mieli dobrze to nie opłacałoby się im pracować na czarno i żaden pracodawca nie namówiłby na to ludzi. Prawo popytu i podaży. Tylko u nas kara się ludzi za to, że chcą żyć a może raczej przeżyć a nie robi się nic żeby do takiej sytuacji nie dopuszczać. Dziki kraj...
A w jakiej to było miejscowości? W Piotrkowie Trybunalskim nie ma ul. Kopernika - są Aleje Kopernika:
http://www.epiotrkow.pl/news/Policja-Busem-jechalo-szesc-osob-za-duzo,5626
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!