metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)28.02.2020 07:46

Tylko nie pozwólcie robić temu co te włosy na na zel

30

gość ~gość (Gość)28.02.2020 07:47

Którędy by nie pojechał wiecznie komuś coś nie pasuje.Przez Wolborską złe,Zalesicką źle,Kałek złe przez Srock źle.Może ktoś się zastanowi trochę a nie tylko wstawić zakaz i po sprawie.Osobówki nie niszczą dróg bo fruwają nad jezdnią?

76

gość ~gość (Gość)28.02.2020 07:48

Robią drogi po kosztach ze szlaki a później zdziwieni bo sie droga sypie.Śmiechu warte.

92

... ~... (Gość)28.02.2020 08:24

"Jednak ten odcinek upodobali sobie dostawcy okolicznych firm" - a niby którędy mają dojechać?

64

gość ~gość (Gość)28.02.2020 08:09

Ja myślę że powinni zastrajkować kierowcy ciężarowych tak na miesiąc,już widzę panikę w sklepach.Zastanawiam się skąd ,,jaśnie państwu,,,któremu te ciężarowe przeszkadzają będzie miało rano ciepłe pieczywo,wędlinkę,czy nawet papier toaletowy.Zanim coś Wam przeszkodzi warto się zastanowić, że ten ktoś Wam wiezie towary,bez których teraz w czasach ,,wszystkiego,,zostalibyście z ręką w ....e

67

kb ~kb (Gość)28.02.2020 08:47

Nie tylko tam niszczą drogi lokalne, które nie są przystosowane do takiego obciążenia i natężenia ruchu. Raków, Michałów, Jarosty... Mimo zakazu tonażowego ogromny ruch Tirów - większość obce rejestracje. Wybudują piękną A1, a my znowu zostaniemy z rozsypanymi drogami lokalnymi, których nikt nie będzie chciał naprawić. Tak samo było przy budowie S8...

80

minus ~minus (Gość)28.02.2020 08:49

A droga w Jarosatch już się sypie. Nacieszyli my się nową nawierzchnią!!! (całe dwa lata?)

70

gggość ~gggość (Gość)28.02.2020 08:49

Niedługo mostek na Wierzejce w ciągu tej ulicy zarwie się pod tymi ciężarówkami i będzie spokój

70

kierowca 60+ ~kierowca 60+ (Gość)28.02.2020 09:24

Żal mi mieszkańców , ale trochę nie na temat. Ostatnio jechałem starą trasą do Częstochowy przez Radomsko i na odcinku pomiędzy Niechcicami a Kamieńskiem zauważyłem że nawierzchnia na tym odcinku już ledwo dyszy i myślę że za ok 2-3 miesiące przestanie być przejezdna dla samochodów osobowych. Będzie kaszanka z dojazdem w tamtą stronę. Może już pora okopać Piotrków fosą, to przynajmniej lokalnie pojeździmy sobie bardziej komfortowo.

60

www ~www (Gość)28.02.2020 07:40

Wielka sztuka zdjąć tabliczkę informacyjną?

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat